Én most züllött kamasznak számítok?
-az elmúlt tanévben rontottam a jegyeimen
-kávét napi rendszerességgel fogyasztok
-energiaitalt is fogyasztok, 3-4 naponta
-az is előfordult, hogy alkoholt ittam (1 pohár bor vagy 1 doboz sör)
Szerintetek rossznak számítok? Sokszor érzem magam annak, és kíváncsi lennék olyan emberek véleményére, akik nem elfogultak és nem részrehajlóak velem kapcsolatban. 16/L
Kíváncsian várom a válaszokat!
Ha nekem szólt, akkor felesleges volt, elsőre is értettem, hogy a kávé a napi adag, az energiaital meg alkalmanként de rendszeresen. Ennek függvényében mondom, hogy ilyen fiatalon ennyit viszel be, amikor valódi szükség lesz a koffeinre durván fel fog menni a napi bevitel, amivel már erősen rombolni fogod az egészséged
A kamaszkor olyan, mint a részegség; Mindenki más emlékszik, milyen hülyeségeket csináltál alatta, csak te nem.
Viccet félretéve, jól csinálsz mindent. Minden életkornak megvannak a maga "kötelező" körei, amiket le kell futni, ha boldog felnőttkort akar az ember. A kamaszkor arra való, hogy keressük, feszegessük a határainkat. Hogy hülyeségeket csináljunk és begyűjtsük az érte járó pofonokat. Saját csemetéimnek is mindig elmondtam ezt, és hagytam is őket eszerint élni. Úgy tűnik, ó módszer volt.
Szerintem rendes vagy. Már az írásodból is látszik
16/L
"3-4 naponta egyet"
Ez is sok, és a kávé is.
Ha értelmes ember vagy, ezeket lecsökkented, minimálisra, alkalomszerűre.
Próbálj gyümölcsteákat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!