Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy ennyire...

Miért van az, hogy ennyire "bunkók" a magyar lányok, ha leszólításról van szó?

Figyelt kérdés

Szóval az utóbbi időben relatív sokszor megpróbáltam leszólítani lányokat az utcán.

Mindig normális :

"Szia, ne haragudj, hogy így leszólítalak, tudom furcsa lehet... de nagyon szimpatikus volt a kisugárzásod"

megszólítással megyek oda a hölgyekhez, viszont a legtöbben elküldenek, vagy meg sem állnak, lenéznek...

Mi lehet az oka ennek?

2021. aug. 14. 01:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
Nem vágyom rá és félek az idegenektol. Én ezért.
2021. aug. 14. 08:41
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
Olyan jó olvasni, hogy eljutottunk oda, hogy szart sem lehet tenni azért, hogy párod legyen. :D Ha odamész, az a baj, ha nem mész oda, akkor az a baj. Hát ez van. Még jó, hogy én nem akarok párt, de ha akarnék, nagy szarban lennék. :D Kitartást minden férfinek, aki akar magának párt! Manapság aztán tényleg lehetetlen küldetésnek tűnik.
2021. aug. 14. 08:55
 13/25 anonim ***** válasza:
47%
12: 11-es vagyok, nekem van Párom pl, 11 éves kapcsolat, biztos nem rugnam fel egy jott-mentert
2021. aug. 14. 09:00
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
13-as szerintem nem is neked szólt a 12-es válasza:)
2021. aug. 14. 09:13
 15/25 A kérdező kommentje:

Ezzel viszont egyet értek... Értem, hogy van aki nem szereti, ha leszólítják, de lehet ezt normálisan is közölni...

Másrészt meg tényleg, mindenki sír, hogy nincsenek normális pasik, csak ágyba akarják vinni őket, amikor meg nyitnál ez fogad...

Rengeteg lehetőség rejlik egy leszólításban(pl. új barát, párkapcsolat bármi), de mint a mellékelt ábra is mutatja, M.O-n ezt el kell engedni...

2021. aug. 14. 09:20
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Én férfi létemre is eléggé creepy-nek, és kétségbeesettnek tartom az ilyen viselkedést. Az utca nem ismerkedésre való, mindenki megy valahova, ha nem, akkor valaki mással találkozik. Manapság ráadásul ki tudja, hogy milyen emberrel fut össze az illető. Eleinte lehet kedves a leszólító személy, de ha lepattintják, átvált bunkó üzemmódba, aztán menekülhet szegény lány az adott helyről... Ha nő lennék, akkor minden ilyen embert ignorálnék a faszba. Jöhetnek a lepontozók :D
2021. aug. 14. 09:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Na jól van, be lehet fejezni az álszenteskedést minden válaszoló részéről.

Ha kiírod, a Pesten Hallottamba pl, hogy keresem azt a lányt, mik a válaszok? Szólítsd legközelebb meg.

Ha itt felteszik a kérdést, hogy Tinderen kívül hol ismerkedjen valaki, mi a válasz? Az, hogy élőben.

Erre valaki kiírja ide, hogy miért nem megy az utcai ismerkedés, és kijelentitek, hogy mert utcán nem ismerkedünk, ok, nem ismerkedünk utcán, Tinderezni nem Tinderezünk mert "húspiac", Facebook-on ne írjunk rá senkire, mert az nem ismerkedésre van kitalálva, ne ismerkedj munkahelyen se mert oda dolgozni mész, ne ismerkedj boltba, mert oda vásárolni, ne ismerkedj tömegközlekedési eszközön, mert az creepy, persze, ne ismerkedj sehol, mert ismerkedni creepy :)

Szerintem amúgy becsülendő dolog, hogy valaki felvállalja a felsülés lehetőségét, és odamegy valakihez ismerkedni az utcán, persze az alapszabály itt is érvényes, azaz ha bejössz a csajnak, akkor kb bármit mondhatsz, akkor megfogja adni legalább a Facebook elérhetőségét, ha pedig nem jössz be, akkor szintén mondhatsz bármit, ignorálni fog. Egyébként ez ilyen, a nagy részük siet valahova, munkába vagy munkából haza, edzésre, bármi, érdemesebb hétvégén próbálkoznod, és nem úgy, mint egy telemarketinges, hogy állsz egy helyben és nézegeted, hogy ki lesz az akit meg akarsz szólítani, hanem sétálsz, és bumm odamész, magabiztosan, nem remegő hanggal, aztán vagy bejössz a csajnak, vagy nem, ha nem, hát ez van, nem törhet le, ha 200-an elutasítanak, de 1 bejön, és az az 1 pont külsőre és belsőre egy olyan nő lesz, akivel mondjuk hosszútávon párkapcsolatban leszel, akkor úgy sem fog az a 200 elutasítás érdekelni már.

Én a jelenlegi páromat is a pályaudvaron ismertem meg, de ha tudom, hogy creepy utcán ismerkedni, akkor oda sem megyek :))

2021. aug. 14. 10:22
 18/25 anonim ***** válasza:
41%
15: ez nem magyarorszagi dolog, hagyjuk már ezt a hülyeséget. Ausztriaban élek itt is zarkozottabbak az emberek, én sem szívesen ismerkedek az utcán. Miért nem lehet ezzel együtt élni...?
2021. aug. 14. 10:28
 19/25 anonim ***** válasza:
En creepynek tartom, meg ketsegbeesettnek. Futólag látott es máris leszolit, hat nekem ez furcsa. Az mas, ha mondjuk egy barban egesz este nezegetjuk egymast.
2021. aug. 14. 11:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Ki jár manapság bárba?:)
2021. aug. 14. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!