Miért van ez? mit tegyek hogy változzon a helyzet ebből a szempontból? 25/F
Nagyon bosszant és frusztrál egy bizonyos dolog!
Már 25 vagyok . nem egy gyerek! szóval a problémám az lenne hogy a nevemen úgy szólitanak mintha tényleg gyerek lennék ! például : Pistike (kitalált név) Persze ez nem egy eget rengető probléma, szinte semmi de még is nagyon idegesit hogy úgy kezelnek 25 évesen mint egy gyereket a megszólitás alapján. Határozott vagyok. van önbizalmam. Felnöttként viselkedem és kulturált is vagyok ezért nem értem mi ez a jelenség
Kik szólítanak így, a szüleid?
Nekik 60 évesen is a kisfiuk leszel, ez ilyen.
Megkéred őket hogy ne becézzenek, aztán vagy át tudnak szokni, vagy nem. De ha a szüleidről van szó, mindenképpen szeretetből becéznek, nem lenézésből.
Én 10 éves voltam mikor megkértem őket hogy most már ne használják a nevemhez a kicsinyítőképzőt, mert már nagy vagyok. Azóta nem becéznek.
A szüleim egyáltalán nem hivnak kisgyerekes megszólitásként .
A munkahelyemen kollégák és legtöbb ember ott aki ismer. de persze vannak kivételek. na meg a nagy családbol egy páran de ő nekik már megmondtam hogy ne szólitsanak igy!! elvileg ezt helyre tudtam rakni ! azóta nem beszéltem velük hogy tudjam hogy változott e ez a dolog.
Nagyon bosszant ! de ezen fogok változtatni ! mert ezt már nem türöm el !
nem értem miért van ez? egyáltalán nem viselkedem gyerekesként és mégis igy szólitanak mint egy kb 5 éves gyerek.
"Nagyon bosszant ! de ezen fogok változtatni ! mert ezt már nem türöm el !"
"[...] egyáltalán nem viselkedem gyerekesként [...].
Hát, ami azt illeti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!