Minek kezdeményez valaki beszélgetést, ha utána szó nélkül eltűnik?
Figyelt kérdés
Sokszor tapasztaltam már itt is, fészbukon is, meg élőben is, hogy vki ír/megszólít, hogy szívesen beszélgetne, levelezne, vagy ismerkedne velem, én örömmel belemegyek, de az illető tűnik el köszönés nélkül 1 üzenet után. Teljesen normális fickó vagyok, barátságos, nem vagyok büdös, és a stílusom is rendben van, szóval nem bántom meg az embereket, vagy hasonló. Csak meg akarom érteni, hogy a fenti jelenségnek mi értelme van. Ha én nem gondolom komolyan a beszélgetést, vagy szeretek eltünedezni köszönés nélkül, akkor eleve nem is kezdeményezek.2021. aug. 12. 19:07
1/5 anonim válasza:
Bocs, ha nem teljesen a kérdésedre válaszolok. Írtad, hogy nem vagy büdös. Ezzel kapcsolatban jutott eszembe, hogy elég sok orrfacsaró fasziról tudom, hogy van csaja, van akinek nem is egy, annak ellenére, hogy azért a nők többsége kineveti meg kibeszéli a háta mögött. De az okát nem értem. Talán ez lenne az a bizonyos kémia? :D
2/5 anonim válasza:
Ezen a nem vagy büdös dolgon röhögtem egyet :D
Aki egy-két üzenet után nem válaszol (és valszeg semmi bántót nem irtál) és lelép, azt én sem értem. De nálam már fordult elő hogy borzalmasan unalmas embernek nem irtam többet, tény és való hogy én inkább nyelvtanulós oldalakon levelezgetek emberekkel, és mindig van pár olyan akik a hello, how are you-n kivül mást nem is tudnak. A neten ha nincs valami közös érdeklődési köröd a másikkal, vagy tényleges szimpátian nem alakul ki, más ne várj. Itt mindenki tilthatja vagy ignorálhatja a másikat. Arra lennék kiváncsi hogy élőben miért viselkednek igy veled, egy tali és utána kerülnek? Vagy hogy müködik?
3/5 anonim válasza:
19:19 lehet rossz a szaglásuk azoknak a hölgyeknek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!