Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek oszinten mikor...

Az emberek oszinten mikor csinalnak, toleralnak, turnek el valamit amihez semmi, zero kedvuk sincs?

Figyelt kérdés

Gyerekkorunk ota ugy vagyunk nevelve, hogy "legyel mar turelmes", "bird ki, nem halsz bele" meg ilyenek.

De felnottkent mar azt latom, hogy senki nem "koveti" ezt.

#kjo
2021. aug. 12. 15:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sajnos en is erre jutottam.
2021. aug. 12. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"elturni valakinek a hulyeseget aki nem fontos neked [...]"

Ez ilyen formában nem létezik szerintem. Az ember szívességeket a családjának, barátainak - esetleg szélesebb értelemben, ahogy utaltak rá, a lakóközösségének - tesz, de ezek - ahogy fogalmaztál - mind "haszonnal" járnak. Azért élünk társadalomban, mert az "hasznos".

2021. aug. 12. 15:52
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

"De ilyeneket ne irjatok, mert apolni a kapcsolatot csaladtaggal vagy hasonloval aminek nagy a tetje az nem jatszik, arra kenyszerul az ember es nem donthet..."

Ennek nem nagy a tétje, és dönthetsz.

Gyerekként ott kell ülni a nagyszülőknél és hallgatni, ahogy fröcsögve politizálnak. Felnőttként mondhatod, hogy na akkor én mentem, csá.

2021. aug. 12. 17:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#7 Nem véletlenül írtam a szomszéd nénit. Szoktam törődni az emberekkel, nem tudom, neked miért hihetetlen az efféle magatartás....
2021. aug. 12. 19:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Milyen kapcsolatban állsz azzal akinek el kell tűrd a hülyeségét? Mert az nem mindegy.
2021. aug. 13. 05:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés 15..

Erre én is kíváncsi lettem!

2021. aug. 13. 14:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Az ember felnőtt korában már nem csinál olyant, ami értelmetlen, az idejét rabolja és még türelmetlen is hozzá. Kivéve, ha valaki kényszeríti őt, félelemben tartja. Nem is értem, miféle kérdés ez, vagy mi ezzel a probléma.
2021. aug. 30. 22:18
 18/18 anonim ***** válasza:

"El akarnak menni dolgozni mert fosnak hogy nem lesz penzuk meg allasuk."

Miért, ha nem dolgoznának, honnan lenne pénzük? 🤨

2021. aug. 30. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!