Az emberek oszinten mikor csinalnak, toleralnak, turnek el valamit amihez semmi, zero kedvuk sincs?
Gyerekkorunk ota ugy vagyunk nevelve, hogy "legyel mar turelmes", "bird ki, nem halsz bele" meg ilyenek.
De felnottkent mar azt latom, hogy senki nem "koveti" ezt.
"elturni valakinek a hulyeseget aki nem fontos neked [...]"
Ez ilyen formában nem létezik szerintem. Az ember szívességeket a családjának, barátainak - esetleg szélesebb értelemben, ahogy utaltak rá, a lakóközösségének - tesz, de ezek - ahogy fogalmaztál - mind "haszonnal" járnak. Azért élünk társadalomban, mert az "hasznos".
"De ilyeneket ne irjatok, mert apolni a kapcsolatot csaladtaggal vagy hasonloval aminek nagy a tetje az nem jatszik, arra kenyszerul az ember es nem donthet..."
Ennek nem nagy a tétje, és dönthetsz.
Gyerekként ott kell ülni a nagyszülőknél és hallgatni, ahogy fröcsögve politizálnak. Felnőttként mondhatod, hogy na akkor én mentem, csá.
Ez jó kérdés 15..
Erre én is kíváncsi lettem!
"El akarnak menni dolgozni mert fosnak hogy nem lesz penzuk meg allasuk."
Miért, ha nem dolgoznának, honnan lenne pénzük? 🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!