Létezik olyan hogy valakinek zéró a személyisége? Egyre jobban úgy érzem, hogy nekem tényleg nincs és nem értem miért. 19F
Ezt pedig úgy értem, hogy a kortársaim nagy részének már van saját kifejlett vagy valamilyen egyénisége, ízlése, tudja magát jellemezni.
Addig nekem tényleg semmi.
Úgy érzem magam mintha egy bio robot lennék, érzelmeim egyre jobban el vannak tompulva, pl amikor dühösnek kéne lennem nem tudok úgy reagálni, de pl szülinapomkor se éreztem semmi örömöt legbelül.
Sosem érdekelt különösen semmi, sosem voltak nagyratörő álmaim, se jövőképem, hobbim is max a videojátékok, de abban is inkább visszafejlődtem az évek alatt.
Zenei ízlésem és műveltségem is egyenlő kb a nullával.
Emellett aszociális vagyok, tipikus vagy inkább beteges otthonülő, nem merek emberek közé menni, mert ha még sikerül is nem lenne miről beszélnem velük.
Ha nem mersz emberek koze menni, de amugy meg szeretnel, akkor kenytelen leszel megeroltetni magadat egyszer, csak bele ne szakadj az erolkodesbe.
19 evesen en is hasonlo cipoben jartam. Kesobb ero tipus voltam. 22 eves koromig kb. egy nagyra nott gyerek voltam, aztan behoztam a "lemaradast".
Nagyon sok fiatal nem tud szocializalodni, szoval ezzel egyre kevesbe logsz ki a tomegbol. Segiteni nem tudunk neked, arra csak te vagy kepes, ha elhatarozod magadat, hogy ezeken valtoztatni szeretnel.
Idővel ki fog alakulni ne aggódj. A 20-as éveink az önkeresésről szól.
Nekem is gáz a zenei izlésem de pl. megszerettem a lofit, az eurobeatet meg az indie zenéket. 10 évvel ezelőtt alig volt 20 szám amit ismertem. Most van vagy 1000+.
Még egy jó tanács hogy neked is van személyiséged csak elrejtetted mélyen magadban. Pl.neked is vannak dolgok amiket szívesen kipróbálnál de félsz kipróbálni. Tenisz, íjjászat, wakeboard, tae kwon do stb. Ilyenekre gondolj. Menj és valósítsd meg az álmaidat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!