Vannak itt olyanok akiket már hosszabb ideje a családja tart el? Mi okból kifolyólag van ez nálad így? Mióta tart ez a helyzet? Mit szoktál csinálni napi szinten?
Meddig lesz ez még szerinted így?
Nem szeretnél változtatni rajta?
Milyen korú és nemű vagy?
Jelenleg melyik megyében élsz?
Van. Durván elcseszték a nevelésem, alapból is súlyos szociális fóbiám van és hosszú évek óta depressziós vagyok, és teljesen életképtelen. Ez lett az eredménye, annyira nem meglepő, legalábbis ha valaki ismeri a körülményeket, annak nem. Nyilván nekem is van benne felelősségem, ezt nem tagadom.
Sosem voltak materialista, anyagi céljaim, szerintem már nem is lesznek, úgyhogy ilyen szempontból nem vagyok szomorú, mert ez a része egyáltalán nem izgat. Ha valami történik, vagy változik, akkor megpróbálok nekifutni, de ha valami ennyire félresikerül, azt szinte lehetetlen helyrehozni. 2-3 éve tart, most 22 éves vagyok.
Olyan egyetemre járok ami mellett nem tudok munkát vállalni. Persze ezt sokan nem értik meg pl a nagyon is le ingyenélőzött a napokban mert nem dolgozok Egyetem mellett (ehhez persze az is hozzá tartozik hogy olyan szakra járok ahol sok nap reggel 8-tól este fél nyolcig vagyok jobb esetben csak 5-ig de így látszik hogy nem sok időm lenne hétköznap diák melózni. Hétvégén meg örülök hogy élek, most nyáron meg szintén haladnom kell a dolgaimmal, ha szeretnék kiállítást jövőre akkor ahhoz kell egy kép kollekció is)
Emellett szociális szorongásom van és egy közepesen szintű depresszióm. A stresszt baromi nehezen bírom szóval egy munkahely csak még inkább kikészítene
Egy kis pénzem a tanulmányi ösztöndíjból van meg a tartósan beteg támogatásból de így is a szüleimtől függök anyagilag.
Otthon elmosogatok, főzök, mosok, és takarítók.
Nyáron a barátomnál lakok meg most a távoktatás alatt is többnyire nála voltam. Ott ugyan ez mosás takarítás meg sütés főzés.
Változni ez akkor fog ha lediplázok. Posztgraduális képzés mellett ismerőseim szerint lehet részmunkaidőben dolgozni szóval majd ha felvesznek posztgraduálisra akkor keresek valami melót.
Most nyáron meg pár ismerősnek vállaltam el kisebb grafikai munkákat.
Kétlaki vagyok Pesten meg egy alföldi megyeszékhelyen élek.
24/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!