Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyanok akiket már...

Vannak itt olyanok akiket már hosszabb ideje a családja tart el? Mi okból kifolyólag van ez nálad így? Mióta tart ez a helyzet? Mit szoktál csinálni napi szinten?

Figyelt kérdés

Meddig lesz ez még szerinted így?

Nem szeretnél változtatni rajta?

Milyen korú és nemű vagy?

Jelenleg melyik megyében élsz?

2021. aug. 11. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Ismerek egy pasit, erősen szépséghibás, sosem dolgozott még, nem akar emberek közé menni, túl van bőven az élete felén, nem lesz nyugdíja, öreg szülő tartja el. Nem akar hallani arról, milyen jövője lesz.
2021. aug. 11. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de itthon kenyszerulok lakni. Hiába vállalok bármilyen munkát mert olyan kevesett fizet hogy éhen pusztulnék egyedül. Csak így vagyok el adok pénzt amennyit csak tudok de jelenleg egyedül nem tudnék létezni ez aggaszt. Okos sem vagyok.
2021. aug. 11. 19:33
 3/9 Thunderfairy ***** válasza:
28%
Azért van ez így az olyan embereknél mert büdős a munka. Könnyebb ha eltartassa magát.
2021. aug. 11. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Van. Durván elcseszték a nevelésem, alapból is súlyos szociális fóbiám van és hosszú évek óta depressziós vagyok, és teljesen életképtelen. Ez lett az eredménye, annyira nem meglepő, legalábbis ha valaki ismeri a körülményeket, annak nem. Nyilván nekem is van benne felelősségem, ezt nem tagadom.

Sosem voltak materialista, anyagi céljaim, szerintem már nem is lesznek, úgyhogy ilyen szempontból nem vagyok szomorú, mert ez a része egyáltalán nem izgat. Ha valami történik, vagy változik, akkor megpróbálok nekifutni, de ha valami ennyire félresikerül, azt szinte lehetetlen helyrehozni. 2-3 éve tart, most 22 éves vagyok.

2021. aug. 11. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Lassan 3 éve vagyok itthon, súlyos depresszióm van, amin az sem segít, hogy több interjúm nem sikerült, vagy egyszerűen nem is reagáltak a jelentkezésemre. Amilyen helyekről visszajeleznek, vagy felvennének, az annyit fizet, hogy éhenhalni lehet belőle. Annyiban talán nem reménytelen a helyzetem, hogy itthon sokat segítek, meg ilyen kisebb munkákat elvállalok, így van annyi megtakarított pénzem, hogy kauciót meg albérletet tudnám fizetni két hónapig akár munka nélkül is. Nem jó ez, változtatni kellene, de nem megy.
2021. aug. 11. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Olyan egyetemre járok ami mellett nem tudok munkát vállalni. Persze ezt sokan nem értik meg pl a nagyon is le ingyenélőzött a napokban mert nem dolgozok Egyetem mellett (ehhez persze az is hozzá tartozik hogy olyan szakra járok ahol sok nap reggel 8-tól este fél nyolcig vagyok jobb esetben csak 5-ig de így látszik hogy nem sok időm lenne hétköznap diák melózni. Hétvégén meg örülök hogy élek, most nyáron meg szintén haladnom kell a dolgaimmal, ha szeretnék kiállítást jövőre akkor ahhoz kell egy kép kollekció is)

Emellett szociális szorongásom van és egy közepesen szintű depresszióm. A stresszt baromi nehezen bírom szóval egy munkahely csak még inkább kikészítene

Egy kis pénzem a tanulmányi ösztöndíjból van meg a tartósan beteg támogatásból de így is a szüleimtől függök anyagilag.

Otthon elmosogatok, főzök, mosok, és takarítók.

Nyáron a barátomnál lakok meg most a távoktatás alatt is többnyire nála voltam. Ott ugyan ez mosás takarítás meg sütés főzés.

Változni ez akkor fog ha lediplázok. Posztgraduális képzés mellett ismerőseim szerint lehet részmunkaidőben dolgozni szóval majd ha felvesznek posztgraduálisra akkor keresek valami melót.

Most nyáron meg pár ismerősnek vállaltam el kisebb grafikai munkákat.

Kétlaki vagyok Pesten meg egy alföldi megyeszékhelyen élek.

24/L

2021. aug. 12. 07:10
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Hülye autocorrect, nem nagyon hanem a Nagyim. Úgy akartam írni, hogy a Nagyim is le ingyenélőzöt.
2021. aug. 12. 07:52
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Végzettségem van. Valódi tudásom, nevezzük gyakorlatnak, szóval gyakorlatom nics, így nem kellek sehova. Nincs is túl sok állásajánlat, ami van, azok távol állnak tőlem pl ruházati eladó, targoncás, ügynök. Kb. 3 éve vagyok így. Korom, nemem miatt se vagyok nyerő a szakmamban. (Műszaki) Mivel van máshonnan passzív bevételem is, ezért a párom segítségével elvagyok. Új szakmát is tanulok, hátha azzal lesz biztos állásom.
2021. aug. 12. 08:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálam azért van ez, mert több tucat gyárt jártam már meg, de valahogy sosem érdekelt igazán mit gyártanak, a lélekölő,monoton munkáról nem is beszélek, valamint, hogy erősen környezet és társaságfüggő vagyok. Mostanság nem igazán van szerencsém olyan társaságot kifogni, amiben jól ellennék. Igen, tudom, első a munka, mert abból lesz a pénz stb.. De, ha kétszínű, nagyképű emberek társaságában van az ember, előbb-utóbb elgondolkodik azon,hogy vajon jó helyen dolgozik e? S hogy megéri váltani ez miatt? Én még fiatal vagyok, szóval vannak még lehetőségeim, ezt ki is akarom használni, viszont gyárba fix, hogy nem megyek vissza. Azonban olyan helyen lakok, ahol a lakosok többsége(80-90%) gyárakban dolgozik, ez kissé megnehezíti a dolgomat az álláskeresésben. Alapjáraton véve nem büdös számomra a munka, viszont nagyon feltudom mérni magamnak azt, hogy a belefektetett energia/idő és a nyereség(ergo itt a pénz) miatt mennyire éri meg bizonyos helyeken dolgozni. Mert, hát ha tetszik ,ha nem szar melót szar fizuért senki sem szeretne dolgozni, inkább itthon tevékenykedek, fejlesztem magam, sportolok stb..
2021. aug. 12. 08:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!