Milyen frappáns választ lehet adni egy ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Közösségi autót bérelek és fotózok körbe éppen, erre megáll mellettem egy autó mert pirosat kapott, s a vezető kioktatva kiszól:
- Ezeknek engedélye van.
Mivel csak kb. 10 másodperce van mire zöldre vált a lámpa, meg se próbáltam elmagyarázni mi van, hisz akinek fogalma sincs az egészről, annak legalább 5 perc párbeszéd kéne, ahol a visszakérdezés lehetősége is megvan...
2021. aug. 11. 10:42
21/23 anonim válasza:
De engem pl. Több ízben tolvajnak néznek. S a hatást fokozza hogy nyitás előtt jobbra balra szét is nézek pedig csak azért teszem hogy nem jön e autó mert ha jön akkor ugye megvárom az ajtónyitással hogy elmegy. De így meg még gyanúsabb:))
22/23 anonim válasza:
Amúgy múltkor láttam egy béna parkolást ilyentől... azt hitte mindenhol ingyen parkolhat. Hát a rakodóterület - várakozni tilos táblánál pont nem 😃 kerékbilincset kaptak. Gondolom szépen ki lesz majd számlázva a tettesnek.
23/23 anonim válasza:
Igen s még több is mint sajatert mert ravernek plusz pár ezer forint adminisztrációs dijat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!