A fizikai alulképzett munkások miért szeretik annyira a cigit?
Munkához sokszor kell valami extra többlet, ami néha nincs meg, eleinte segít a cigaretta, káve....
Aztán függő lesz, és többet ront, mint javít.
Saját tapasztalat. :(
Nagyapám idősotthonban van,mikor meglátogatom a dohányzó helyen mindig ott lógnak ápolók.
Vagy vmi építőipari munkára szakmunkásra van szükség összes füstöl mint gyárkémény stb
A fizikai alulképzett munkás miért lenne alulképzett? Az alulképzett fogalma azt jelenti, hogy a szakmájához nem elég képzett, rossz munkaerő. De elhiheted, némelyik többet keres, mint te, mondom ezt diplomás emberként. Majd amikor két ünnep között bedöglik a bojleretek, nagyon finom kis 50ezret adtok át a szerelőnek másfél órás melóért ;).
Amikor az intenzíven dolgoztam, az orvosok (fiatalok és idősebbek is) 80%-a dohányzott a nővéreké talán 40%-a, gyógytornászokból senkit nem láttam, a takarítók közül pedig olyan 50%-ban, a beteghordó fiúknál talán 30%.
A pontos választ nem tudom, de statisztikai tény, hogy minél iskolázottabb valaki, annál tovább él és jobb egészségi állapotban, persze a lakóhely és egyéb szempontok is befolyásoló tényezők. Még Budapesten belüli kerületek között is elég nagy a születéskor várható élettartam közötti különbség (akár 8 év is lehet).
4. oldal:
Az iskolai végzettségre bizonyíték a 7. oldalon a táblázat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!