Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan bocsássak meg önmagamnak?

Hogyan bocsássak meg önmagamnak?

Figyelt kérdés
Nagyon megbántottam valakit. Az illető szerintem már nem is foglalkozik vele, nincs ideje rágódni, nekem viszont van. Nem eszek, nem alszok, megöl a bűntudat. Beszélni nem tudok vele, próbáltam, elzárkózik. Kérlek, hogy pszichológust ne javasoljatok, nem hiszek bennük, és magam szeretném megoldani. Az "engedd el" tanácsokkal sem tudok mit kezdeni, mivel láthatóan nem tudom elengedni.

2021. aug. 10. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Hoponopono-val!! Keress rá!
2021. aug. 10. 09:25
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Én a régi módszerhez folyamodnék, írnék neki egy jó hosszú levelet papírra, mindent kiírnék magamból, és bedobnám a postaládájába. Ha mondjuk messengeren le is tilt, nem veszi fel a telefont, nem hajlandó találkozni, az tutifix hogy mindenki elolvassa ha talál egy személyes, kézzel írt levelet a postaládájában. Mindent elmagyaráznék benne hogy miért voltam bunkó, és bocsánatot kérnék. Leírnám hogy mennyire megbántam.

Ezzel valamennyire megnyugodnék hogy legalább volt alkalmam megmagyarázni bőven az egészet, talán megérti. Utána hagynám hogy ő döntse el hogy felkeres és megoldjuk a helyzetet, vagy nem keres, viszont tud róla hogy mennyire sajnálom hogy így alakult, és így talán neki is könnyebb ha megbánást tanúsítok.

2021. aug. 10. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Előbb kellett volna gondolkodnod.
2021. aug. 10. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Egyél, aludj és engedd el. Kezdj valamit az életeddel, hogy ne legyen időd agyalni rajta. Nyár van, bruh. Menjél strandra, menjél csajozni, bulizni ezerrel. Easy. Élvezd az életed. Jól van ő, ne aggódj. Nemtom' mi történt, de ha nem ölted meg senkijét és nem gyújtottad rá a házát, akkor semmi komolyat nem csináltál. Te is írtad, hogy ő köbö leszarja, szóval ha őt nem érdekli, téged se érdekeljen. Fertig.

Menjél bulizni, kezdj valamit magaddal.

Béke veled! ✌️

2021. aug. 10. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
1-es vagyok. Nem tudom miért lett lepontozva a leghatékonyabb módszer ami mindkét félre hat és nem kell konfrontálódni közben? Azért, mert nem ismeritek? Mi vesztenivalója van?
2021. aug. 10. 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Hallgasd meg ezt a számot:

https://www.youtube.com/watch?v=WA8j_b5WTys

2021. aug. 10. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!