Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyiket választanád?

Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

A) Folytatni az egyetemet, amit nem szeretsz, meg tudod tanulni, egész jó jegyeid vannak, de minden egyes nap kínszenvedés, annyira nem érdekel (az elején még érdekelt, de elvesztette az értelmét), 0-24-ben stresszelsz miatta. Tudod, hogy az utolsó 2 félévet te fizeted, de legalább lesz egy diplomád, annak ellenére, hogy annyira megutáltad a területet, hogy nem ebben szeretnél elhelyezkedni. Viszont - mivel más képesítésed nincs, valószínűleg úgyis csak ebben tudnál elhelyezkedni.

B) Otthagyni az egyetemet, visszafizetni az állambácsinak egy milliós nagyságrendű összeget a meg nem szerzett diplomáért, fizetni egy akármilyen képzésért, ahol megvan (még) annak a reménye, hogy LEHET hogy el tudod viselni, esetleg szereted is, és LEHET hogy el is tudsz benne helyezkedni, de ugye lutri az egész, mert honnan tudja az ember előre.

Szívesen várom a voksokat minden korosztályból!

2021. aug. 9. 18:15
A kérdező szavazást indított:
A - még tanulok, 18 év alatt vagyok
A - még tanulok, 18+ vagyok
A - kevesebb, mint 10 éve dolgozok
A - több mint 10 éve dolgozok
B - még tanulok, 18 év alatt vagyok
B - még tanulok, 18+ vagyok
B - kevesebb, mint 10 éve dolgozok
B - több, mint 10 éve dolgozok
16 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Attól függ, hogy milyen diploma. Bölcsész szakot nem érdemes elvégezni, mert úgyis a mekiben talál vele állást az ember.
2021. aug. 9. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem bölcsész szak.

Jelen állas szerint el lehet vele helyezkedni.

2021. aug. 9. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor csináld meg!
2021. aug. 9. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, hogy meg kell csinálni. Ha van hozzá agyad, akkor vidd végig!

Ha csak arra jó, hogy előnnyel indulsz az érettségisekkel szemben, akkor már megérte.

2021. aug. 9. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk istenorizz, hogy valaki igy legyen orvos. Attol fugg, mi ez. Mert nem mindegy, hogy tenyleg teljesen hiaba tanulod, vagy jo lesz valamihez, es ezzel az erovel, ahogy most utalod, ujra nem fogod, ha elvegezted.
2021. aug. 10. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!