Ki hogy élte meg, amikor a 30. életévébe ért? Van, akit rosszul érintett?
10, semmi extrát, csak olyan dolgokat amik nekem addig kimaradtak az életemből.
3 év telt el azóta, de szinte semmi nem az mint régen, az életem minden területén változás állt be. Életmód, foglalkozás, párkapcsolat.
11
Életmódban micsoda?
Bocsánat, hogy belekérdezek, de valóban nekem is változások kellenének.
Élményeket megélni, egészséges életmódot élni, saját hobbikra időtszakítani. Még a jelenlegi egyetem kétharmadánál vagyok.
11!
És jobb vagy rosszabb?
12, változtattam a táplálkozásomon, az öltözködésemen, és az aktivitásomon.
Huszonévesen otthon rohadtam a négy fal között, most utazgatok, kirándulgatok.
Más dolgok lettek fontosak, már nem az az otthon ülő könyvmoly vagyok, nem mondok nemet a programokra.
Szóval úgy általánosságban elmondható hogy teljesen más életmódot élek mint azelőtt.
14
Akkor valami szorongásféle vagy fóbia miatt voltál otthonülő?
Mert én szintén otthonülő vagyok és büszke rá. :) Az otthonülő-lét is legitim, csak előfordulhat, hogy valaki társasági ember lenne és pszichológiai okok miatt nem az, vagy valaki otthonülősebb lenne és pszichológiai okok miatt pörög mindig. Illetve egy otthonülős embernek is kellenek élmények.
16, igen, engem tinikoromban ért egy feldolgozhatatlan trauma. Azelőtt nagyon társasági ember voltam.
De a 30 pofon vágott annyira hogy picit összeszedjem magam.
17
Na az más, akkor világos!
Örülök, hogy túljutottál rajta!
Mivel 30 evesen 22 néznek így nem
26 évesen néztek 20
20 éves voltam amikor 15nek
Jaj de jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!