13:
Kiírt ide egy kérdést, lányoknak címezve. Te meg erre leírod, hogy kérdezze meg őket. Hát ezt tette. :D
#14 Oké, értem, az vagy.
Na, akkor elmagyarázom.
Ha valaki mond neked valamit, akkor van rá lehetőséged, hogy visszakérdezz magánál az illetőnél.
Nem kell felmenni fórumokra, hogy vadidegenek véleményét kérd ki, mert van rá alkalmad, hogy első kézből tudd meg, hogy mire gondolnak.
Nem tudom, hogy hogy működik a férfi agy, de a nőkről viszont tudok: nem osztozunk egy kollektív tudaton, így mi, itt NEM tudjuk, hogy a lányok, akikkel kérdező beszél, mégis mire gondolnak.
Ha elolvasnád a válaszokat, akkor ez full evidens lenne, hiszen van itt mindenféle válasz a nemtomtól kezdve az én is használomon át több különböző magyarázatig.
Szóval szerinted ezek a válaszok segítenek kérdezőnek?
Amikor azt mondtam, hogy "kérdezd meg tőlük", akkor az azt jelenti, hogy "kérdezd meg azoktól, akikkel beszélsz"?
"A lányok" mint egy kollektíva, akik azonos gondolkodással és véleményekkel rendelkeznek, NEM létezik. Csak személyek vannak, különböző véleményekkel. (ezt amúgy érdemes megjegyezni, mert baromi nagy hasznát veszed majd a jövőben)
Megvan? Így már klikkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!