Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányokat miért zavarja az...

A lányokat miért zavarja az xd-zés?

Figyelt kérdés

2021. aug. 6. 23:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kérdezd már meg őket bmeg🙄
2021. aug. 7. 10:52
 12/17 anonim ***** válasza:
11-es! Nem azt tette??? :D :D NE legyél már ennyire nyomoronc :D
2021. aug. 7. 13:34
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Buta vagy?
2021. aug. 7. 13:36
 14/17 anonim ***** válasza:

13:

Kiírt ide egy kérdést, lányoknak címezve. Te meg erre leírod, hogy kérdezze meg őket. Hát ezt tette. :D

2021. aug. 7. 13:41
 15/17 anonim ***** válasza:

#14 Oké, értem, az vagy.

Na, akkor elmagyarázom.

Ha valaki mond neked valamit, akkor van rá lehetőséged, hogy visszakérdezz magánál az illetőnél.

Nem kell felmenni fórumokra, hogy vadidegenek véleményét kérd ki, mert van rá alkalmad, hogy első kézből tudd meg, hogy mire gondolnak.

Nem tudom, hogy hogy működik a férfi agy, de a nőkről viszont tudok: nem osztozunk egy kollektív tudaton, így mi, itt NEM tudjuk, hogy a lányok, akikkel kérdező beszél, mégis mire gondolnak.

Ha elolvasnád a válaszokat, akkor ez full evidens lenne, hiszen van itt mindenféle válasz a nemtomtól kezdve az én is használomon át több különböző magyarázatig.

Szóval szerinted ezek a válaszok segítenek kérdezőnek?

Amikor azt mondtam, hogy "kérdezd meg tőlük", akkor az azt jelenti, hogy "kérdezd meg azoktól, akikkel beszélsz"?

"A lányok" mint egy kollektíva, akik azonos gondolkodással és véleményekkel rendelkeznek, NEM létezik. Csak személyek vannak, különböző véleményekkel. (ezt amúgy érdemes megjegyezni, mert baromi nagy hasznát veszed majd a jövőben)

Megvan? Így már klikkel?

2021. aug. 7. 14:27
 16/17 anonim ***** válasza:
A lányok nem kollektívaként kerültek említésre a kérdésben,hanem női egyénenként, mivel itt sokkal több női válasz jöhet, mint a közvetlen ismeretségi körében. Szerintem sokkal többre megy több itt kapott női válasszal, mint attól a néhánytól, akikkel élőben ismerik egymást. A másik, hogy nagyon felesleges volt a kommented, hiszen már kiírta a kérdést. De örülök, hogy ennyire b.szatlan pi.a vagy, hogy ez az örömöd, hogy kötekedsz. Ráadásul lebutázol mást. Ha meg visszakapod az nem tetszik.
2021. aug. 7. 14:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem őket és csak annyit írtak,hogy "nem tudom csak zavar",ha megválaszolták volna és tudnám miért zavarja őket,akkor minek tenném ki a kérdést? :D
2021. aug. 7. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!