Mi az, amit nagyon tudsz szeretni egy emberben?
Van egy ismerősöm, mindenkiben meglátja a jót, de tényleg, ha valaki egy szörnyű ember, de van benne egy csipet jó is, ő a csipet jót fogja látni, és az alapján kedveli az embert. Ezt nagyon irigylem, mert én kritikus vagyok.
Egy másik ismerősöm (munkatársam) olyan, hogy ha kitűz maga elé egy célt, vagy kiadnak neki egy feladatot, azt bármi áron megcsinálja, de tökéletesen. Egyszer bejött úgy dolgozni, hogy aznap reggel szakítottak a volt párjával, mert kiderült, hogy megcsalta a munkatársam a munkatársam legjobb barátjával... azt sem értettem, ezek után miért nem jelentett beteget, de kedvesen, higgadtan, türelmesen állt az ügyfelekhez egész nap. Meg egyszer elájult (nem evett eleget, és cukorbeteg, inzulinoznia kell magát), "felélesztették", visszautasította, hogy kórházba menjen, mert aznapra felsőbb ellenőrzést vártunk, és neki ott kell lennie, bármi is van. Mindkettőnknek a futás a hobbija, gyakran beszélünk erről, kérdeztem egyszer, hogy ő mit tesz, ha mondjuk 19 km szerepel a tervben, de 10 után úgy érzi, nem akarja folytatni... annyit mondott, hogy ha nincs sérülés, vagy rosszullét, akkor összeszorított foggal lefutja a maradék távot. Őt hihetetlenül tisztelem a hozzáállásáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!