Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők,ez milyen érzelemvilághoz...

Nők,ez milyen érzelemvilághoz köthető nálatok?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen vannak nők,akik megsimítják a másik karját beszéd közben.Ebben van valami szexuális indíttatás,vagy csak pusztán kedvesség? Én férfi vagyok,abból indulok ki,hogy másik férfinek nem csinálnék ilyet,max.nőnek,de csak aki tetszik valamennyire.
2021. aug. 4. 16:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%
Én nő vagyok, de utálom ezt. Meg azt, hogy valaki úgy kér bocsánatot, hogy megfogja a karom. Ne fogd meg!
2021. aug. 4. 17:38
 12/25 anonim ***** válasza:
45%
Azért érdekes ez az egész téma. Pár napja ugyanitt a gyakorin volt egy olyan kérdés, hogy a kérdező útban volt az irodában, és a férfi kollégája el szeretett volna menni mögötte, mire picit hozzáért a derekához, és félretolta. Erre a kérdező feltette a kérdést, hogy ez szerintünk fogdosás volt-e. A kommentekben pedig rengetegen szidták a férfit, hogy egy bunkó, miért nem szól, ha el akar menni, miért tolta kicsit arrébb a kollégáját stb.. Most pedig azt látom, hogyha egy nő megsimogatja egy férfi karját ugyanúgy a munkahelyen (lehet, hogy nem udvarlási célból), akkor a válaszadók azt írják, hogy "áhh, ilyet csinálnak a nők amúgyis, nem kell komolyan venni". Pedig a simogatásban, akárhogyis nézzük több szexualitás rejtőzik, mintha valakit kicsit odébb tolok a munkahelyen, hogy menjen arrébb az útból. Általában a nők részéről ezek azok a félreérthető jelzések, amikkel a férfiakat közeledésre biztatják, aztán majd közlik, hogy "bocs, nem így gondoltam". Elég érdekes ez a kettős mérce. Tehát ha egy férfi figyelmeztetés céljából arrébb tolja a kolléganőjét, akkor máris születik egy kérdés, hogy ez vajon fogdosás volt-e, viszont ha egy nő simogatja a férfinak a karját, az teljes más, mert hát a nők ezt csak úgy csinálják, nekik szabad... Azt mondom, hogy SENKI ne adjon olyan jelzéseket, amiket félre lehet érteni, és ne simogassák olyan embereknek a karját, akiktől nem akarnak semmit. És mielőtt rámtámadnának a feminácik vasvillával, szeretném megjegyezni, hogy én is dolgozó nő vagyok, és látok magam is érdekes viselkedési szokásokat nők és férfiak részéről egyaránt az irodában.
2021. aug. 4. 17:40
 13/25 anonim ***** válasza:
75%
A férfi csak úgy hozzányúlt. Ha valaki elpanaszolja a baját és ezért a másik megvigasztalja és megsimítja a karját, vagy a vállát, teljesen más eset. Amúgy az édesanyám vállát is átöleltem amikor szomorú volt, de sosem fogtam volna meg a derekánál és teszem arrébb. A két cselekedet között azért van különbség.
2021. aug. 4. 17:43
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Jesszus, előző. Ne fogja meg a kollegina derekát, az olyan gesztus, amit az ember a párjának tart fenn.. Ne mossuk már össze azzal hogy valaki megsimítja egy barátja , kedvelt kollégája karját vigaszképpen. A fent említett férfi a lehető legrosszabbat tette: A derekamat a párom fogja meg maximum, más ne. Ha útban vagyok a kollégának, akkor szóljon hogy "ne haragudj, elengednél"? És nincs probléma.
2021. aug. 4. 17:43
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Bocs, a 12-nek írtam.
2021. aug. 4. 17:44
 16/25 anonim ***** válasza:
Senki nem írta, hogy vígaszképpen történt a simogatás. Csak annyit, hogy beszéd közben. Én részben egyetértek a 12-essel. Ha valaki mögött el akarok menni, van, hogy én is megkocogtatom a vállát a másiknak, és semmilyen szexuális dolog nincs mögötte. Viszont, ha simogatom valakinek a karját, akkor minimum kedvelem. A nőknek se legyen már elnézendő, ha a kollégájukat simogatják, mert tartsák tiszteletben, hogy ezt nem mindenki szereti, és baromi félreérthető is. Ne az legyen már a kibúvó, hogy "én nem így gondoltam, én így szoktam, én nő vagyok, nekem szabad." Egyáltalán miért kell ezt már megint nemekhez kötni? Vagy legyen mindenkinek megengedett, vagy senkinek sem.
2021. aug. 4. 17:51
 17/25 anonim ***** válasza:
Az ember csak tudja ki szereti meg ki nem...
2021. aug. 4. 17:54
 18/25 anonim ***** válasza:
76%

16# te ne csináld. Én továbbra is alkalmazni fogom azoknál akikhez közel állok. Egyáltalán nem vagyok tolakodó.

A megkocogtatás helyett inkább szóljál. Szerintem így sem szabad akkor senkihez sem érni, vagy ezt szabad?

2021. aug. 4. 17:59
 19/25 anonim ***** válasza:
75%

"Egyáltalán miért kell ezt már megint nemekhez kötni?"

Mert a férfiak erőszakolnak. Ha tudnának normálisak lenni, nem nézné senki a nemet.

2021. aug. 4. 19:17
 20/25 anonim ***** válasza:
71%

Az érintés alapvető emberi igény, és nem mindig szexuális.

Rengeteg kultúra van, ahol férfiak is szabadabban érnek egymáshoz, pusztán azért, mert mindenki igényel ilyesmit. Ezekben a kulturákban pont hogy ránk néznek furcsán, hiszen észak/kelet Európa elég individualista; konkrétan semmi közösségi szellem nincs bennünk, alig várjuk, hogy haza érjünk, és megszabaduljunk a többi embertől.

Felnőtt emberek között nagy általánosságban az egyetlen elfogadható érintkezés a szex, ami elég szar mentalitás.

2021. aug. 4. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!