Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az alacsony nők miért nézik...

Az alacsony nők miért nézik le a magas nőket?

Figyelt kérdés
Pl. egy 150 centis nő "lenéz" egy 170+ centiset. Mindig olyanokat mondanak az alacsony nők, hogy hálásak, hogy ők alacsonyak, sosem akarnának magasak lenni, meg hogy biztos nagyon rossz lehet nőként magasnak lenni. Ők férfiasnak tartják a magas nőket, nem veszik őket nőszámba. Ez a magas nőknek milyen érzés? Az alacsony nők többsége miért viselkedik így? Hogy többre tartja magát, nőisebbnek tartja magát mert ő alacsony.

2021. aug. 1. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Én csak néhány magas embert (férfit, nőt) nézek le, akik nincsenek tisztában a méreteikkel, nem nézik, merre mennek, nekem jönnek, csapkodnak a hosszú karjaikkal. De ez nagyon ritka.
2021. aug. 1. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
34%

Tényleg nem akarnék magas lenni. Csak ha valami eszméletlen szerencsés alkatot kapok mellé. Egyik barátnőm magas és vékony volt, na az nagyon szép, de a másik, hiába volt melles-fenekes, mellé vállas is volt, és esetlenül, trappolva ment a magassarkúban. Ezt amúgy sok magas, szerencsétlenebb alkatú nőnél észrevettem, hogy trappolnak. Az osztályban őt debellának csúfolták, pedig nem volt tényleg kövér.

Persze alacsonyban meg nem szép, ha valaki kövér, de mivel a magasság férfi jellemző, az alacsonyság női, nem fogják a dagadt alacsony nőt pasinak csúfolni.

2021. aug. 1. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Mi az isten....
2021. aug. 1. 21:42
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

"

Tényleg nem akarnék magas lenni. Csak ha valami eszméletlen szerencsés alkatot kapok mellé. Egyik barátnőm magas és vékony volt, na az nagyon szép, de a másik, hiába volt melles-fenekes, mellé vállas is volt, és esetlenül, trappolva ment a magassarkúban. Ezt amúgy sok magas, szerencsétlenebb alkatú nőnél észrevettem, hogy trappolnak. Az osztályban őt debellának csúfolták, pedig nem volt tényleg kövér.

Persze alacsonyban meg nem szép, ha valaki kövér, de mivel a magasság férfi jellemző, az alacsonyság női, nem fogják a dagadt alacsony nőt pasinak csúfolni." Gondolom te gyönyörű vagy. :)

2021. aug. 1. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
Mi ez a hülyeség? Én is inkább irigylem őket, ha már választani kell.
2021. aug. 1. 23:21
 16/17 anonim ***** válasza:
84%

"Gondolom te gyönyörű vagy."

Válaszoltam a kérdésre. Megsértődni persze szabad.

Ez ugyanolyan, minthogy valaki szerencsés, mert szép arca van, és rövid hajjal is csodaszép. Van, aki meg hosszúval sem az. Van, aki lányos, modelles magasan, van, aki férfias. Le lehet pontozni ezt is nyugodtan, és mondogatni, hogy nem látjuk, ha valaki nem szép.

2021. aug. 1. 23:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nézek le senkit olyan dolog miatt amiről nem tehet. Nem hinném, hogy bárki is "lenézné" őket, maximum gondolja, hogy "Jaj de jó, hogy nem vagyok olyan!"

Szerintem is nagyon rossz lehet magasnak lenni nőként én sem szívesen lennék, de nem is mondogatom nekik. Aki meg megjegyzéseket tesz azt ott kell hagyni.

Ha van elég önbizalma akkor úgy sem hat az emberre ki mit beszél.

2021. szept. 28. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!