Az alacsony nők miért nézik le a magas nőket?
Tényleg nem akarnék magas lenni. Csak ha valami eszméletlen szerencsés alkatot kapok mellé. Egyik barátnőm magas és vékony volt, na az nagyon szép, de a másik, hiába volt melles-fenekes, mellé vállas is volt, és esetlenül, trappolva ment a magassarkúban. Ezt amúgy sok magas, szerencsétlenebb alkatú nőnél észrevettem, hogy trappolnak. Az osztályban őt debellának csúfolták, pedig nem volt tényleg kövér.
Persze alacsonyban meg nem szép, ha valaki kövér, de mivel a magasság férfi jellemző, az alacsonyság női, nem fogják a dagadt alacsony nőt pasinak csúfolni.
"
Tényleg nem akarnék magas lenni. Csak ha valami eszméletlen szerencsés alkatot kapok mellé. Egyik barátnőm magas és vékony volt, na az nagyon szép, de a másik, hiába volt melles-fenekes, mellé vállas is volt, és esetlenül, trappolva ment a magassarkúban. Ezt amúgy sok magas, szerencsétlenebb alkatú nőnél észrevettem, hogy trappolnak. Az osztályban őt debellának csúfolták, pedig nem volt tényleg kövér.
Persze alacsonyban meg nem szép, ha valaki kövér, de mivel a magasság férfi jellemző, az alacsonyság női, nem fogják a dagadt alacsony nőt pasinak csúfolni." Gondolom te gyönyörű vagy. :)
"Gondolom te gyönyörű vagy."
Válaszoltam a kérdésre. Megsértődni persze szabad.
Ez ugyanolyan, minthogy valaki szerencsés, mert szép arca van, és rövid hajjal is csodaszép. Van, aki meg hosszúval sem az. Van, aki lányos, modelles magasan, van, aki férfias. Le lehet pontozni ezt is nyugodtan, és mondogatni, hogy nem látjuk, ha valaki nem szép.
Én nem nézek le senkit olyan dolog miatt amiről nem tehet. Nem hinném, hogy bárki is "lenézné" őket, maximum gondolja, hogy "Jaj de jó, hogy nem vagyok olyan!"
Szerintem is nagyon rossz lehet magasnak lenni nőként én sem szívesen lennék, de nem is mondogatom nekik. Aki meg megjegyzéseket tesz azt ott kell hagyni.
Ha van elég önbizalma akkor úgy sem hat az emberre ki mit beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!