Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem túl idős a lányom ahhoz,...

Nem túl idős a lányom ahhoz, hogy poszterfalat csináljon, csak mert rákapott az ázsiai sorozatokra?

Figyelt kérdés
Egyik falán, aminek oldalán az ágya van, afölött volt egy hatalmas óra. Órát leszedte, és ágyától felfelé teljesen poszterekkel rakta ki a legtetejéig. Úgy gondolom, ez tinédzserként rendben van, de már 22 éves. Nem szóltam bele, de a gondolat akkor is kisördögként motoszkál a fejemben, hogy túl idős ilyenhez. Kb egy hónappal ezelőtt, elkezdte nézni unalmában A palota ékköve c. sorozatot, én magam ajánlottam neki, amikor kifogyott a sorozatokból és filmekből. Ezt követte A királyi ház titkai, és onnantól maga darálja neten feliratosan a kosztümös sorozatokat.
2021. júl. 31. 18:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért szégyelled? Nyugodtan vedd meg, ha szeretnéd és van rá pénzed.

Más nem szégyelli cigire meg piára kidobni a pénzt?

Két hónapja kb. pedig megrendeltem Sinsay-ről ezt a Barbie-s pólót: [link] Rövid farmer szoknyával hordom és egyedi, mivel a városomban ilyet máson nem láttam még. :)

2021. júl. 31. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:

#11: Hú ez a póló!! 😍

Azért szégyellem, mert nem vagyok már gyerek. Pedig imádom nézegetni a neten.

Neked mekkora a gyűjteményed?

2021. júl. 31. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
37 éves nőként sci-fi videojáték figurákat gyűjtök, Star Warsos bögréim meg shakereim vannak, és jelenleg Witcheres hátizsákkal járok dolgozni. Ja, és van egy rakás kardom meg alabárdom is :D
2021. júl. 31. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Gyerekként 21 db Barbie volt, nemcsak Matteles, de Sindy, meg az olcsóbbak. Most csak Matteleseket vettem 14 db-ot. Nem olcsó mulatság volt. 😂

2021. júl. 31. 22:15
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem soha nem túl késő olyan dolgokkal körbevennie magát az embernek, amit szeret és tetszik neki. Csak a begyöpösödött sznobok meg "hű de felnőtt vagyok" emberek azok, akik semmilyen, unalmas enteriőrökkel veszik magukat körbe, mert "az felnőttes".
2021. aug. 1. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:
En 23 evesen teleragaszgattam Twilight-os Edwarddal meg Supernatural-os kepekkel a falam. Aztan kb 1 ev mulva leszedtem Osszejottem egy sráccal, es eleg gazul jott volna ki, ha az agyamban fekve a szemkozti falon Jensen es Robert fenykepei neztek volna vissza. De ha nincs ez a srac, szerintem jo sokaig nem szedtem volna le oket.
2021. aug. 3. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!