Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Halt meg hozzátartozód/ismerős...

Halt meg hozzátartozód/ismerősöd a koronavírusban? Változott a vírushoz való hozzáállásod utána?

Figyelt kérdés

Rá lehetett fogni, hogy már amúgy is idős volt, vagy volt krónikus alapbetegsége eleve? Mennyire érvényesült ez az elv?

Mennyire tudtad elfogadni a dolgot, hogy a COVID volt?

Változtatott valamit a vírushoz való hozzáállásodon? Ha igen, hogyan?

2021. júl. 31. 12:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Az enyem nem valtozott. Az elejetol tudtam, mire lehet szamitani, ahogy azt is, hogy ket-harom ev nagy ovatossag nelkul soha nem szabadulunk meg ettol. Ja, nem Magyarorszagon elek. Es hiaba volt csak egy kis izerzekvesztes a kilencven kozeli anyosomnak, latom, milyen a betegseg. Ahogy azt is, hogy a huszoneves egy ev utan is faradt es undorodik az etelektol. Nem a rokonom, de ismerem.
2021. júl. 31. 12:57
 2/13 anonim ***** válasza:
24%

Nekem semmi ismerősöm nem halt meg, de nem változtatna semmit, mivel így is eléggé parázok.

Mindig olvasom a neten, hogy kordéban tolják a hátsó kijáraton a hullákat, ennél jobban akkor sem rettegnék, ha ismernék valakit személyesen.

Szerintem az lenne a legjobb, ha bezárnának mindenkit tavaszig, akkor kipusztulna a vírus.

2021. júl. 31. 13:01
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
Ismerős. Nem változott a hozzáállásom, nem voltam konteó-hívő addig se.
2021. júl. 31. 13:02
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Csak krónikus beteg ismerősöm halt meg covidosként. Nem változott a hozzáállásom, többeket láttam, ahogy a betegség ledönti őket a lábukról, végül néhányat közülük elvitt a krónikus betegsége. Akkor is meghaltak volna később, ha nem lesznek covidosok, csak valószínű előttük lett volna még egy-két jó életminőségi évtized.

A legközelebbi hozzátartozóm a saját anyám volt, túlélte, de ha kórházba engedtem volna, 1000%-ra belehal. Így napi 24-ben elláttam, brutális 2 héten voltunk túl, mire kezdte magát összeszedni.

Ha a kérdésed arra vonatkozik, hogy szkeptikus vagyok-e covid-ügyben? Nemigazán. Csűrhetjük a szavakat, hogy mondjuk, hogy covidBAN halt meg, vagy covid MIATT halt meg, közvetve sajnos tuti rájátszik még egy sima influenza is.

2021. júl. 31. 13:04
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Kamu az egész, szóval nem érdekel.
2021. júl. 31. 13:37
 6/13 anonim ***** válasza:
17%

Halt meg, kettő. Természetes idősek voltak, őket érinti a járvány nagyrészt.

Nem változott a véleményem. Én nagyon szigorú védekezést csináltam volna, eddig is, kötelező oltással.

2021. júl. 31. 14:03
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Halt meg több ember a tágabb ismerősi körből.

Azt láttam, hogy az egyik többször panaszkodott, hogy rosszul van, 3x küldték haza, tesztelték, negatív volt mindig, majd kórházba került. Végül lélegeztető gépre tették, másnapra meghalt.

Azt látom, hogy akik belehaltak azok mind komolyabb betegségben szenvedtek és/vagy idősek voltak. Olyan emberek, akiknél amúgy is benne volt a pakliban, hogy meghalhatnak.

Illetve azt látom, sokan elkapták. Voltak akik végig otthon voltak, mégis elkapták. Mások koronavírusossal éltek együtt, semmi bajuk nem volt. És azt látom, hogy nyilván aki elkapta nagyon rosszul volt, de aztán átment rajtuk és élik az életüket.

2021. júl. 31. 14:56
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Egy huszonéves ismerősöm halt bele úgy, hogy nem volt semmilyen alapbetegsége és teljesen egészséges volt. Ez eléggé ledöbbentett, de nem változtatott a vírusról való véleményemről, hiszen előtte is tisztában voltam vele, hogy veszélyes lehet. Az édesapám is kórházba került miatta, kb. két hónapokig tartott a gyógyulása.
2021. júl. 31. 15:36
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem, sem hozzátartozóm, sem ismerősöm nem halt meg a koronavírus miatt. Egyáltalán nem parázok tőle. Nem is tervezem beoltatni magam.
2021. júl. 31. 17:57
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
Én eleinte hittem a vírusban még tavasszal az első hullám idején, utána nyáron nem volt és ősszel újra, na akkor nem hittem benne, teljesen addig míg több ismerősöm bele nem halt, nem voltak sem idősek sem betegek.
2021. júl. 31. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!