Milyen angol lány nevek tetszenek nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
Lehet akár különleges is, vagy átlagos.:)
Ami szerintetek szépen cseng és árad belőle a nőiesség akár :D.
Most alig jut eszembe több angol lány név sajnos, ezért is jó ha többet írnátok.
És oda írnátok, hogy hogy ejtitek ki őket? Csak mert néhol máshogy ejtenek ki egyes neveket.:-D
2021. júl. 30. 21:03
11/23 A kérdező kommentje:
9.láttam azért hogy többen ejtik így ki mert egy honlapon láttam ahol véleméyezték a neveket és ott láttam erre szóval nem légből kapott :D..
2021. júl. 30. 22:03
13/23 anonim válasza:
Nem tudom ki az az okos aki lepontozza azokat a valaszokat akik siman neveket irnak.
A kerdezo angol lany neveket kert szoval ha valaki ir egy angol lany nevet az szerintem hasznos valasz ennel a kerdesnel.
16/23 anonim válasza:
Charlotte tetszik a legjobban . Igaz ez “amerikai” név is, de ha úgy vesszük, hogy angolul beszélnek , így angol névnek tekinthető .
17/23 A kérdező kommentje:
16.a charlotte nekem is nagyon tetszene ha nem egyből az H2o charlottja jutna eszembe, tudjátok az a gonosz boszorka :D..persze ettől eltekintve téynleg sézp név.
2021. júl. 31. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!