Milyen angol lány nevek tetszenek nektek a legjobban?
Lehet akár különleges is, vagy átlagos.:)
Ami szerintetek szépen cseng és árad belőle a nőiesség akár :D.
Most alig jut eszembe több angol lány név sajnos, ezért is jó ha többet írnátok.
És oda írnátok, hogy hogy ejtitek ki őket? Csak mert néhol máshogy ejtenek ki egyes neveket.:-D
Az Elizabeth név héber eredetű, kevés amúgy az echte angol név. De ha jó ilyen angolosított másféle név is: Sarah, Margareth, Emily, Michelle.
Itt egy kis lista, de ezek többsége sem angol eredetű:
Az én személyes kedvencem a Willow, de az nincs a listán. Fűzfát jelent angolul.
Shannon shenon
Grace grész
Kandi kendi
Kenzie kenzi
Lindsay lindzi
Lyla lájlá
Tessa tesszá
Köszi :D
nekem amúgy ezek a kedveinceim most hogy így beleolvastam a listába és néhányat ti is írtatok:
-Hedwig, Hedvig (vonatkoztassunk el a harry pottertől, mert amúgy különleges név szerintem :D)
-Willow (bár mindig a willow smith-whip my hair.. jut eszembe róla de amúgy csodálatos név főleg a jelentése is)
-Lilac (li-lek nek ejtem így valahogy jobban hagzik, angolos vagyok ezért nagyon érződik benne a lie szó azaz hazugság és a lack ami a hiány de leíírva és máshogy ejtve nagyon aranyos és orgonát jelent)
-Autumn (ősz és a kedvenc évszakom de szép lány név és nem mindig az őszre szociál nekem)
-Olive (egyszerű, kifinomult bár az olivára asszociál sajnos de kellemesen rövid)
-Jennie (blackpink.jennie volt az első idolom és előtte is tetszett ez a név csak úgy írvva hogy Jenny :))
-Jessica (tipikusan kis csajos hangzása van, de árad belőle nekem a nőies hangzás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!