Hogy reagálnátok ha a főnökötök a szemetekbe hazudna olyan dolog kapcsán amely feketén fehéren azonnal ott abban a pillanatban cáfolható akár?
Ott a kezemben az okostelefon, mobilnet, be vagyok lépve az ügyfélkapuba.
Látom a nav-os bejelentésemet, látom a jelentett bért hónaptól hónapra látom a jelentett heti óraszámot stb.
Feketén fehéren ott van minden előttem.
És a főnököm a pofámba hazudik azt hazudja be vagyok jelentve X ft-ra X munkaidővel miközben ott a kezemben azonnal a cáfolat, ott a nav-os adat hogy HAZUDIK!
Erre a szitura hogyan és mit reagálnátok?
Kérdező, akadj már le erről a témáról, mindenki tudja, hogy ezt a kérdést sokadjára teszed fel...
Mindjárt begurulsz, elküldesz mindenki ahova gondolod...ahogy szoktad! Utána meg törlik a kérdésedet! Ezt akarod?
1. Fogod a munkaszerződésedet és megnézed benne a bruttó béredet.
2. Fogod a mostani fizetési papírodat amin a 186 ezer bruttód szerepel.
3. Odamész a elnökhöz és kérsz tőle egy szabad délelőttöt mert a nav ügyfélszolgálatára kell menned a bérpapírjaiddal és a munkaszerződéseddel.
4. Nézed a főnök fejét.
Stílusod alapján azt alapítványi iskolás troll is lehetnél.
Először az állítod, hogy nem vagy bejelentve. Miután ezt cáfolták azután hőbörögni kezdesz mert kevesebb a nettód, mint vártad. Tettél ez ellen valamit azon kívül, hogy a gyakorin trollkodsz?
". Odamész a elnökhöz és kérsz tőle egy szabad délelőttöt mert a nav ügyfélszolgálatára kell menned a bérpapírjaiddal és a munkaszerződéseddel.
4. Nézed a főnök fejét."
Ühüm. A főnök meg fog egy papírt ráírja felmondás. És volt állás nincs állás.
NEM A NYÚL VISZI A PUSKÁT!!
hagyjuk ezeket a műműjer álvadnyugati dumákat hogy odamegyek a főnökhöz hogy megyek feljelenteni a helyet.
nekem van szükségem a cégre és nem a cégnek rám!!
Ennyit kéne felfogni!!
"Először az állítod, hogy nem vagy bejelentve. "
SOHA NEM ÁLLÍTOTTAM ILYET!! SOHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idézd már be ahol ezt írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!