Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mással sem történik semmi...

Mással sem történik semmi izgalmas sose, hogy lehet ezt bírni?

Figyelt kérdés
Pedig nyár van a normális emberek biztos sok élményben vesznek részt. Nekem még arra se telik hogy nyaraljak. À semmi értelme élni.

2021. júl. 30. 12:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Ülj ki egy padra a szabadban és figyeld a körülötted zajló eseményeket. Iratkozz be egy könyvtárba (most nyáron is végig nyitva van mindegyik a hosszú ideig tartó COVID-os bezárások miatt.)

Használd a fantáziádat és találj ki történeteket! Vagy pedig vegyél valamilyen festővásznat és próbáld megörökíteni a látványt, ami eléd tárul.

2021. júl. 30. 14:57
 22/26 anonim ***** válasza:

Mármint ecsetet is hozzá, mint eszközt.

Esetleg valamilyen írópapír vagy színes ceruza, illetve filc is megteszi. (Ezt már valamiféle haladásnak lehetne nevezni, ha ezt gyakorolnád.)

21-es válaszoló voltam.

2021. júl. 30. 14:59
 23/26 anonim ***** válasza:
31%
Elképesztő, hogy léteznek ennyire unalmas, semmilyen, életképtelen emberek, mint te, kérdező. Az élményszerzéshez nem kell a Bahamákra utazni, sőt, otthon a négy fal között is kismillió tevékenység van, amivel le tudod foglalni, vagy tudod fejleszteni magad. Hogy a fszomba lehet unatkozni? Egy kikúrt hobbid sincs?
2021. júl. 30. 17:40
 24/26 anonim ***** válasza:
Én se nyaralok, tanulok, dolgozok, ennyi az életem. Munkában történnek néha hülyeségek, meg amúgy eddig elmondhattam, hogy izgalmas életem volt eddig, de most elkoptak a haverok, kidobott az az ember aki a mindenem volt, és maradt nekem ennyi. Majd lesz ettől jobb is. Ettől függetlenül elértem mostanában nagy dolgokat, amikre büszke vagyok, és örülök. Holnap például tök egyedül megyek strandra, ez nagyon szánalmas, de megyek, mert unom hogy nem voltam még idén sehol, csak rohadtam hol melóban, hol otthon.
2021. júl. 30. 20:18
 25/26 anonim ***** válasza:

Éppen most történt egy "izgalmas" dolog. (Megbotránkoztatott egy "jó ismerősöm" nagyon mélyen.)

Ui: hát ilyen "izgalmakat" ne kívánj magadnak kérdező... inkább maradj a saját kis világodban. Hidd el, hogy annál jobb nincs is!

2021. júl. 30. 21:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Olyan kib-szott nehéz elképzelni, hogy több év kik.rt magány után k-rvára unalmas már minden sz-ros hobbinak nevezett akármi társaság nélkül?

Hogy egy félórás séta a Deákon is sokkal izgalmasabb tud lenni sokéves magány után, mint otthon ülve egy drága hobbi, vagy az x. utazás magányosan?

Ennyire nem tudod felfogni a magány jelentését? Persze, barátokkal, párral, sikeres élettel baromi könnyű ugatni!

2021. júl. 31. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!