Nekem már az is izgalmas, hogy a feleségemmel találunk egy olyan filmet, ami mindkettőnknek tetszik :)
2021. júl. 30. 13:15
12/26 anonim válasza:
Igen mással sem történik semmi.
2021. júl. 30. 13:30
13/26 anonim válasza:
"Rabszolgák vagyunk aprópénzért" - ugyanezt élem, ugyanezzel az érzéssel. De gyanítom hogy nem nagyon fogok változtatni. Ha akartam volna már rég megteszem. De nem, újabb és újabb halogatások, nyaralás nuku, lazítás zéró, boldog élet még csak kilátásban sincs. Ne legyél ilyen, nekem már késő :D
2021. júl. 30. 13:33
14/26 anonim válasza:
Ne aggódj, én sem nyaraltam már 1990. óta... gondolhatod, hogy az milyen hosszú idő.
Az esetek döntő többségében munka, munkakeresés, tanulás, tanfolyam volt - 13 évig pedig édesanyámat ápoltam nonstop, amíg el nem hunyt szegénykém.
Hosszabb kirándulás is 2015. október 5.-én volt utoljára (akkor még élt szegény édesanyám, de már nagyon beteg volt régóta...)
Ui: tehát másnak sem jobb. Mostanában lesz kilátásban, hogy tudok komolyabban változtatni - és talán jövőre több mindent megengedhetek magamnak.
2021. júl. 30. 13:34
15/26 anonim válasza:
Kérd meg anyukádat, hogy vigyen ki valahová a Nagyalföld ritkán lakott részére. Pénzt ne vigyél, csak egy flakon vizet meg pár kiflit. Ott szállj ki a kocsiból valahol a semmi közepén, és mondd, hogy köszi, egyedül mész haza.
A nyár hátralévő részére meglesz a programod, nem lesz unalmas.
Eszem megáll. Komolyan nem tudsz semmi elfoglaltságot kitalálni magadnak, semmit nem bírsz élvezni, csak nyígsz? Azt azért ne várd, hogy akciófilmben élj. Menj strandra, biciklizz, fűzzél gyöngyöt, vagy verd a földhöz a valagad, mit tudom én.
2021. júl. 30. 13:43
16/26 anonim válasza:
Próbálj valamilyen irodalmi szösszenetet írni (elképzelt eseményt, használd a fantáziavilágod!) Ezzel szórakoztatni tudsz másokat is.
Lehet olvasóközönséged lesz idővel és akkor lehetsz eleget társaságban.
Én évtizedeken át ezzel szórakoztattam magam üres óráimban (elképzelt történetek kitalálása/szemléltetése/"megelevenítése".)
14-es válaszoló voltam.
2021. júl. 30. 13:47
17/26 anonim válasza:
Szia! Annyi lehetőség van amit kihasználhatnál de nem teszed. Tanulj nyelveket, válassz ki egyet ami érdekel és kezd el autodidakta módon tanulni. Igazi kihívás de ha elsajátítod, büszke leszel magadra és hasznos is. Találkozz a barátaiddal és menjetek el kirándulni vagy strandolni, campingezni, bowlingozni vagy menjetek el moziba esetleg rendezzetek egy bulit és hívjatok meg embereket. Sportolni sem soha késő elkezdeni. Nyaralást sok féleképpen lehet csinálni, csak át kell gondolni hogy hogyan. Ha van ismerősöd a Balatonnál akivel jóban vagy, akkor menj el pár napra hozzá. Ha nincs barátnőd akkor hajrá menj el ismerkedni, esténként irány buliba vagy szórakozóhelyekre. Ha magányosnak érzed magad akkor szerezz be egy háziállatot, bár ezt jól fontold meg hogy fenn tudod-e tartani, van-e elég időd rá, igazán tudod-e szeretni, fedezni tudod-e a szükséges oltásait és hogy nem vagy-e lusta ahhoz hogy foglalkozz vele. Ha ezt mind biztosítani tudod akkor vegyél egy kutyust mondjuk akivel eltudsz menni kirándulni, játszani és élményeket szerezni. A kedvenc könyveddel ülj ki a parkba vagy egy tóhoz vagy valami nyugis helyre és olvass, művelődj. Takarítsd ki a házat vagy rendezd át hogy másképp nézzen ki. Látod? Most felsoroltam egy pár lehetőséget, de ezeken kívül is még rengeteg minden van amit kezdhetsz magaddal. Találd fel magad, hajrá :)
2021. júl. 30. 13:57
18/26 anonim válasza:
Egyedül is meg lehet találni azt, ami fontos az életünkben, egyedül is lehet nyaralni.
2021. júl. 30. 14:20
19/26 anonim válasza:
Feküdj ki a napra, valami kerted biztos van
2021. júl. 30. 14:53
20/26 anonim válasza:
Csak közben igyál valami finom italt. Látod bmeg, máris nyaralsz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!