Valóban prűd vagyok?
Mi van, ha én azt mondom, hogy épp az ő kapcsolataik állnak olyan erős és rugalmas lábakon, hogy ilyenek is beleférnek, és jól érzik magukat, míg ahol a lánynak el kell takarnia a barátja szemét az utcán, ott erős komplexusok és féltékenység mérgez meg mindent? Ha le kell szedálni a másikat, hogy ne nézzen más lányokra, az egészségesebb, mintha bárkire nézhet, és mégis téged szeret?
Itt nem arról van szó, hogy nem nézhet meg más nőket. Mindenki megnézi az embereket. Itt árról van szó, hogy tisztelem annyira a partneremet, hogy nem hozom ilyen módon kellemetlen helyzetbe, nem csinálok olyat, amiről tudom, hogy neki rosszul eshet.
Semmi baj veled teljesen igazad van.
Én úgy lennék vele, hogy nem kell neked sztriptízbar mert én vagyok a sztriptízbar, otthon is lehet hasonló mutatványokat lemuvelni egy ferfinak. Viszont a barátnőid eléggé furcsák 😃
Az én barátnőm ujjongva jönne striptizbárba, mert jó buli, jó sztori, jót lehet majd rajta röhögni, és lehet ő is rácsap egy csaj seggére. Jól érzi magát. Nem kellemetlenkedik, prűdködik, pofákat vág, stb. Én nem tudnék olyan lánnyal lenni akinek kellemetlen helyzet egy ilyen.
1. Az erotikus tánc nem mindig olcsó fenékrázás, szerintem illik rájuk a ribi szó.
2. Nem a te hibád, ha nem akarsz a barátoddal szriptíz bárba menni. Nem vagy prűd.
Igaz régebbi a kérdésed de:
Én mint pasi soha sem voltam ilyen bárban és nem is valószínű h leszek.
Otthol lepd meg a pasid ha még azóta eggyütt vagytok öltözz be neki amit szeret látni rajtad.
Egy csinos szexi hálóruha köntössel? Vagy veszel egy tök jó szobalány jelmezt egy iskolás lány ruha (esetleg suliból az ünneplőd vagy ballagós ruhád) .
Utána ujságold el a barátnőidnek mi volt az eredmény ... te vagy ők jártak jobban :) mi szoktunk így játszani a barátnőmmel. sokkal jobb mint a bárok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!