1-10 -es skálán mennyire szörnyű az életem?
Figyelt kérdés
31 éves ffi vagyok, nincs párkapcsolatom, nem is volt soha, barátaim sincsenek. A napjaimat otthon töltöm a szülői házban (mert a vírus miatt Home Office-ra kényszerültem. Napjaim: felkelek, dolgozok, majd munka után kb. a gép előtt ülök. Feltöltődni nem tudok, nem kapcsol ki semmi.2021. júl. 29. 18:47
21/28 anonim válasza:
Kezdj el futni akkor.Ez kikapcsol,megnyugtat és el tudsz menni versenyekre is.Rengeteg van,rövidebb-hosszabb is. Itt meg tudsz ismerkedni emberekkel pl.
22/28 anonim válasza:
"Békeidőben" kettesnek mondanám.
Most tízes.
Örülj,hogy egészségesek vagytok,van munkád,pénzed,van hol laknod.
Sokan örülnének ennek,főleg a home officnak.
23/28 anonim válasza:
Kerdezo, asszem lelkitarsra leltem benned.:)Igaz en csak 27 eves srac vagyok, de sajna en sem jutok egyrol a kettore. Mindenki mondja koltozzek el. Ok, de hova?? Mibol termetsek 20-30 milliot egy lakasra, alberletet meg csak a hulye fizet. Igy marad a szuloi lakas. Barataim szepen lassan lemorzsolodtak. Nem caoda, hisz mindenki maskepp alakitgatta az eletet. Egyebkent en a virusra semmit nem fofok, sot orultem is, hogy meg tobbet lehettem otthon, de ez nem állapot. Viszont nem tudom kitol kerhek introvertaltkent segitseget. Kortarsaim mar hazasodnak es gyereket vallalnak...
24/28 anonim válasza:
Mindened megvan és mégis ennyire szenvedsz, akkor veled van a baj.
25/28 anonim válasza:
A sok gépezés elveszi az energiád, csinálj valami szabadtéri tevékenységet
26/28 anonim válasza:
Nem is lesz kikkel ha magadban nem kezdesz el jönni menni. Erigy el bevásárolni, sétálj egyet a parkban, nyalj egy fagyit közbe, kocogj, vagy bicózzál. Ezt mind egyedül is meg teheted, nem kell hozzá társaság. És b@zd ki a géped az ablakon! Ez és ha hasonló kimozdulós programok rutinná válnak már félig meddig jó úton haladsz. A bogyóktól és pszichológusoktól egyedül ne várj segítséget, csak az tud helyre jönne aki akar és hidd el sokkal könnyebb a gödörben maradni és picsogni, de ha valaki változtatni akar felszívja magát és kezd magával valamit
27/28 A kérdező kommentje:
Régóta küzdök a démonokkal, de nem tudok tovább fejlődni, az elmúlt 15 évem erre ment el.
Nem nyafogok, ritkán szoktam. Nem sírás ez, ugyan kinek írhatnám ezt le?
2021. júl. 30. 20:04
28/28 anonim válasza:
"Régóta küzdök a démonokkal, de nem tudok tovább fejlődni, az elmúlt 15 évem erre ment el"
És ezek szerint még nem unod, jó ez neked így. A nem akarásnak sz@rás a vége. Neked így kényelmes. Nem is értem miért vársz itt segítséget bárkitől is. Szerinted valaki majd megy, becsenget és azt mondja gyere cimbi menjünk sörözni?! Ha magadért nem tudsz annyit tenni, hogy fel emeled a segged a kanapéról ne várj mástól segítséget.
26 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!