Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 1-10 -es skálán mennyire...

1-10 -es skálán mennyire szörnyű az életem?

Figyelt kérdés
31 éves ffi vagyok, nincs párkapcsolatom, nem is volt soha, barátaim sincsenek. A napjaimat otthon töltöm a szülői házban (mert a vírus miatt Home Office-ra kényszerültem. Napjaim: felkelek, dolgozok, majd munka után kb. a gép előtt ülök. Feltöltődni nem tudok, nem kapcsol ki semmi.
2021. júl. 29. 18:47
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Kimozdulni nem tudom hová, teljesen egyedül nem sok kedvem van, és azt sem tudom, hova mehetnék.
2021. júl. 29. 19:35
 12/28 anonim ***** válasza:
Bárhova, jót tesz a mozgás. Aki soja nem mozdul ki otthonról, könnyebben depressziós lehet.
2021. júl. 29. 19:44
 13/28 anonim ***** válasza:

*Soha nem mozdul ki

Bocsi, telón eggymás mellett van a két betű, ezért sajnos néha félrírok.

2021. júl. 29. 19:46
 14/28 anonim ***** válasza:

Ha a 10 a legrosszabb, akkor 1. Van hol laknod, egészséges vagy, van munkád (ami még kényelmes is), szóval bőven megvan az alapja annak, hogy építsd az életed.

Hogy miért nem sikerül, annak utána kell járni, de először is az akaraterőd nagyon gyengének tűnik. A többit szakemberrel derítsd ki és fokozatosan dolgozz rajta, akarj tenni ellene és csináld is meg. Enélkül nem fog menni.

(Kis megjegyzés: én is nagyon szorongok, de tudom hogy hülyeségeken, ezért bármennyire is lehetetlennek tűnik legyőzni a félelmeket, erőt veszek magamon és megteszem. Pl. volt hogy a telefont sem mertem felvenni egy időben vagy lemenni a boltba, mert annyira rettegtem az elutasítástól és a megalázástól. Haladj apránként, nyugodtan, nem baj ha 10. próbálkozásra sikerül csak. De tegyél ellene, akard legyőzni, vagy örökre marad ez az állapot.)

2021. júl. 29. 19:48
 15/28 anonim ***** válasza:
#10 nem is akarsz változtatni rajta. Jó ez neked így ahogy van!
2021. júl. 29. 19:51
 16/28 anonim ***** válasza:
Csinálhatsz ezer dolgot, amihez nem kell emberke közé menni. Edzzél otthon, járj el sétálni, futni. Vegyél kutyát, macskát. Keress egy hobbit, tanulj valamit, kirándulj. A rendszeres mozgás segít a depresszión. Alap dolgokat érdemes lehet megnézetni, labor, hormonszintek. Szedj vitamint, omega3-at.
2021. júl. 29. 20:00
 17/28 anonim ***** válasza:
4
2021. júl. 29. 20:12
 18/28 anonim ***** válasza:
16-os, soha sem fogja csinálni ezeket. Még otthon sem. Nem kezd el sem tanulni, sem élvezni az életet, de neki minden szar lesz, és mindenki ostoba.
2021. júl. 29. 20:26
 19/28 anonim ***** válasza:
Neked ez a vírus dolog, csak egy kifogás arra, hogy miért is nem változtass. Hogy miért nem akarsz változást eszközölni, azt neked kell tudnod, de ha te nem érzed úgy hogy elég volt, változom, akkor nincs mit tenni.
2021. júl. 29. 20:50
 20/28 A kérdező kommentje:

Túl vagyok már nem kevés pszichológuson, pszichiáteren, szedtem 15 féle gyógyszert, egyik sem vált teljesen, arra jó, hogy legalább vegetáljak.

Ez a "változtass" és gyerünk, adj bele mindent, meg unalmas szöveg már. Nem azért nem megyek sehova, mert nem akarok, hanem mert nem tudok. Nincs kivel, kikkel. Amikor úgy kelsz fel minden reggel, mint a mosott szar, és semmihez nincs kedved, egy letargikus zombiként, annak könnyű azt mondani, hogy "változtass". Nincs meg a hogyan. Szakember? Visszakanyarodok az első bekezdésemre...

2021. júl. 29. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!