1-10 -es skálán mennyire szörnyű az életem?
*Soha nem mozdul ki
Bocsi, telón eggymás mellett van a két betű, ezért sajnos néha félrírok.
Ha a 10 a legrosszabb, akkor 1. Van hol laknod, egészséges vagy, van munkád (ami még kényelmes is), szóval bőven megvan az alapja annak, hogy építsd az életed.
Hogy miért nem sikerül, annak utána kell járni, de először is az akaraterőd nagyon gyengének tűnik. A többit szakemberrel derítsd ki és fokozatosan dolgozz rajta, akarj tenni ellene és csináld is meg. Enélkül nem fog menni.
(Kis megjegyzés: én is nagyon szorongok, de tudom hogy hülyeségeken, ezért bármennyire is lehetetlennek tűnik legyőzni a félelmeket, erőt veszek magamon és megteszem. Pl. volt hogy a telefont sem mertem felvenni egy időben vagy lemenni a boltba, mert annyira rettegtem az elutasítástól és a megalázástól. Haladj apránként, nyugodtan, nem baj ha 10. próbálkozásra sikerül csak. De tegyél ellene, akard legyőzni, vagy örökre marad ez az állapot.)
Túl vagyok már nem kevés pszichológuson, pszichiáteren, szedtem 15 féle gyógyszert, egyik sem vált teljesen, arra jó, hogy legalább vegetáljak.
Ez a "változtass" és gyerünk, adj bele mindent, meg unalmas szöveg már. Nem azért nem megyek sehova, mert nem akarok, hanem mert nem tudok. Nincs kivel, kikkel. Amikor úgy kelsz fel minden reggel, mint a mosott szar, és semmihez nincs kedved, egy letargikus zombiként, annak könnyű azt mondani, hogy "változtass". Nincs meg a hogyan. Szakember? Visszakanyarodok az első bekezdésemre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!