11/17 anonim válasza:
Rengeteg rosszindulatú irigy ember van az országban. Tisztelt a kivételnek, de nem lehet tagadni. Elég megnézni a kommenteket, egy egy témánál, vagy jó pár munkahelyen a közösséget. Nem csak mi magyarok vagyunk ilyenek, de mi is nagyon. Viszont elég megnézni a 150 ezres fizetéseket, a korrupt politikát, azt hogy nem lehet megélni normálisan az országban stb. stb. Ezt váltja ki az emberekből.
12/17 A kérdező kommentje:
13,as Nyugat alatt milyen országokat értesz?
2021. júl. 29. 08:52
13/17 anonim válasza:
"soha nem szidtam a bőre színe miatt senkit, mert egy Fehér ember 1000x lehet rosszabb mint egy fekete"
Hát max. egészen idáig nem tetted.
14/17 anonim válasza:
"mert egy Fehér ember 1000x lehet rosszabb mint egy fekete"
Hát igen, ez idáig tartott nálad is. Béke poraidra. De legalább megpróbáltad.
15/17 anonim válasza:
16. "Én nem vagyok rasszista, mert minden rasszot egyformán utálok." Valami ilyesfajta gondolatmenete van. :D
16/17 anonim válasza:
Talán az időjárás is befolyásolja, mert ahol hosszú a tél, ott az emberek nem annyira boldogak. Mi is inkább nyáron vagyunk vidámabbak. De ez csak egy tényező. Fontos még az anyagi tényező, vagyis a pénz. Ebben a két tényezőben nem vagyunk nagyon elől a világban .A kapcsolatok is fontosak, mennyire vagy elégedett önmagaddal.
17/17 anonim válasza:
Viktort kell erről megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!