Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan, hogy valaki tényleg...

Van olyan, hogy valaki tényleg nem ér valamire vagy minden csak kifogás?

Figyelt kérdés

Szerintem örök igazság, hogy mindenki arra ér rá, amire akar. A "nem érek rá" pedig egy örök kifogás.

Persze nem ilyenre gondolok, hogy gyere át és csináljunk valamit napokon keresztül, hanem amikor valaki azt mondja, hogy nincs egy szabad 2-3 órája vagy egy fél napja.

2021. júl. 28. 13:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én nem hisztizek rajta, csak szimplán nem reális. Nekem is vannak hosszú barátságaim és tudjuk, hogy milyen időközönként van egymásra időnk. De vannak kifogásgyáros emberek, ez tény.
2021. júl. 28. 14:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van, mindenki arra ér rá, amire akar.

A munka a legtöbbeknek az egyik legfontosabb, mert abból lesz pénze úgy alapból az életére. Persze, mondhatja, hogy te fontosabb vagy és aznap eljön előbb a munkából, de lehet, hogy ezt nem nézik jó szemmel és pár ilyen alkalom után már nem lesz emiatt munkája.

Az alvás is hasonló téma. Ahelyett, hogy kipihenné és kialudná magát, inkább elmegy veled találkozni, aztán üveges szemmel mered rád beszélgetés helyett és bebólint miközben támasztja a fejét. Ez így neked megfelelne?

Pici babával, kisgyerekkel otthon lévő anyukák is így vannak sokszor, meg mindenki a maga elképzelései szerint neveli a gyerekeit, tökre érthető, ha nem szívesen passzolja le mondjuk az elveivel ellentétesen a gyerekeket egy bébicsősznek, mert te igényt tartasz a társaságára kettesben. Ilyen esetben, ha fontos neked az illető, akkor fogod magad és átmész hozzá besegíteni ebbe-abba, és addig van egy kevés közös időtök is.

Ha fontos neked az, akivel találkozni vágysz, akkor légy empatikus, és igazodj hozzá, ha neki kevesebb szabadideje van, mint neked! Ha fontos neked az illető, akkor ne követelőzz és kioktass, hanem keressetek élhető megoldásokat!

2021. júl. 28. 14:41
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

ember, 30 eves vagyok de SOHA nem volt olyan, hogy ne ertem volna ra arra amire akartam volna. Ugy ertem lehet volt olyan, hogy ket dolog utotte egymast, es muszaj volt valasztani, de hogy mondjuk ne tudjak elmenni egy haverral egy italra (csak egy pelda) tobb alkalommal, SOHA. Mert akkor ugy szervezem a rohadt idorendem...Az ilyenembereket legszivesebbeb felpofoznam. Tinder, badoo es tarsai, kb csak ilyen gyoker emberekkel van tele. Nem erek ra mert XY... akkor 1, minek van itt 2, minek nyomott ram likeot 3, minek irt vissza?

Az eletben valaki eljatsza ezt parszor, hogy nem er ra, nincs ideje, legyen az barat vagy akarmi tiltom a francba es tobbe nem beszelek vele... bohocokra nincs szuksegem. Es tudod mit? Nem erdekel a kifkgas, #1 -es, engem pont nem erdekelnenek hogy kolykeid vannak, ha ennyire lefoglalnak minek vallaltad be? De azert ide irogatni latom van idod

2021. júl. 28. 15:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezen butaság megsértődni. Én sem "érek rá" mindig, mert elterveztem, hogy aznap mit fogok csinálni. Ezek általában nem halaszthatatlan dolgok, tehát ha anyámat bevinné a mentő a kórházba, akkor meg tudnám látogatni. De attól még hadd ne legyek már emberileg nulla, mert mondjuk haladni szeretnék a saját dolgaimmal vagy pihenni szeretnék dumcsizás helyett.

Persze ha sohasem ér rá az a valaki, akkor meg nem kell erőltetni a dolgot.

2021. júl. 28. 15:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
13as gondolom neked nincs gyereked,tudod a babák van hohy néha alszanak és anyukánal akkor van egy kis én ideje. De ilyen mentalitással ami neked van remélem nem is leaz családod. Vagy majd akkor megtudod ,hogy a család az első nem pedig a haverok hogy megigyál egy italt velük. Egy fáradt nap után a férjem haza esik neki már nincs energiája arra hogy sörikézni menjen. Hétvégén meg a gyerekeivel van inkább ,mert hétköznap nincs igazán ideje rájuk.
2021. júl. 28. 15:38
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
#15 most mit jajgatsz, bevallaltad, nem? En nem fogok sirni erted argentina, szabad elet vagy a halal. Majd az ilyen ember tragediai fennrartjak a populaciot...
2021. júl. 28. 17:39
 17/20 anonim ***** válasza:

8-as voltam. Igen akármilyen hihetetlen ez így van. És nekem is évtizedes barátságaim vannak. Ilyenen tényleg csak valaki olyan tud hisztizni, akinek semmilyen felelőssége, iskolás még például.

Kérdező, olyan is gyakran van hogy véletlenül nekem jó lenne, de a barátaim nem érnek rá, mert képzeld, ők is dolgoznak, gyerekük van stb.

Majd te is megtapasztalod, a kérdés alapján elég fiatal vagy még.

2021. júl. 28. 17:49
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
#17 vakeger, ott irtam h 30 vagyok es azt csinalok amit akarok, ha ugy van kedvem otthon doglok egesz nap a szabadnapjaimon, de a munkam se munka mert ott is full szabad vagyok es azt csinalom amit szeretek. Ennyit a hulye "majd meglatod" bolcsessegeiddel. Majd te latod meg milyen xar eleted lesz ezzel a hulye hozzzaallassal. Ja es penzem is van mielott bedobnad ezt is.
2021. júl. 28. 17:58
 19/20 anonim ***** válasza:
18-as, nem is neked írtam, hanem a kérdezőnek, vakegér!
2021. júl. 28. 19:33
 20/20 anonim ***** válasza:
18as akkor te az a tipikus elkényeztetett hü*e gyerek vagy , aki jól dolgában azt se tudja mit csináljon,biztos a kukid is anyuci veri hogy jaj szegény gyereknek el ne fáradjon a keze. De ilyen idiot hozzá állást ami neked van ,ritkán látok. Nem hiszem hogy te 30éves vagy ,legalábbis agyilag biztos nem.
2021. júl. 29. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!