Van olyan, hogy valaki tényleg nem ér valamire vagy minden csak kifogás?
Szerintem örök igazság, hogy mindenki arra ér rá, amire akar. A "nem érek rá" pedig egy örök kifogás.
Persze nem ilyenre gondolok, hogy gyere át és csináljunk valamit napokon keresztül, hanem amikor valaki azt mondja, hogy nincs egy szabad 2-3 órája vagy egy fél napja.
Mindenki életében lehetnek olyan időszakok, amikor ez tényleg igaz.. Azért azt sem várhatod el, hogy ha valakinek millió dolga van akkor ne legyen 2 órája pihenni, mert neked mostazonnal találkoznod kell vele..
Ha folyamatosan fennálló helyzetről van szó, akkor kifogás, de ha időszakos akkor szerintem abszolút elfogadható.
Jol latod, igy van.
Ha munkarol van szo, ha kotelessegrol akkor is az illeto azt akarja csinalni, mert munka, mert kotelesseg, stb...
Akkor én most visszakérdezek:
Ha te vágyod az én társaságomat, édesmindegy milyen okból, akkor miért én igazodjak hozzád?
8as, ez tipikus. Ne mondd már nekem, hogy hónapok óta nem volt szabad 1 vagy 2 órád, hogy egy kis beszélgetős időt szakíts valakire?
Megértem abszolút meg azt is, hogy pl valakinek 1-2 hete tényleg eszméletlenül be van táblázva, de ilyen nem létezik, hogy hónapokig. Szimplán fontosabb más, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!