Huszonéves srácként gáz szülőkkel nyaralni?
Van mondjuk egy 26-27 éves srác, alapvetően normális, egyetemet végzett, 3-4 éve jó állásban dolgozik a fővárosban.
Viszont valahogy nem találja a helyét, nincs barátnő, haverok is csak kevés, így aztán 60 körüli szüleivel megy nyaralni külföldre, tengerhez, ott meg jól elvan a majdnem nyugdíjjas programmal: strand, evés-ivás, vásárolgatás, kis városnézes, de semmi diszkó, buli vagy ilyesmi.
Ez szerintetek mennyire gáz?
Egyáltalán nem gáz. Nem is értem, hogy merült fel. Az emberek többsége kb 18 éves korára kinövi a tinis "cikik a szülők" mentalitást.
33N
Nem gáz, de ha te nem érzed úgy jól magad, akkor nincs értelme a nyaralásnak. Én 24 éves koromig voltam szingli, addig anyumat kísértem nyaralni, mi ketten mentünk. 25 éves koromban lett egy barátnőm, azóta kétszer voltunk úgy, hogy hárman anyummal, egyszer az ő szüleivel, háromszor pedig kettesben.
Én úgy gondolom, hogy jó, ha vannak barátok, akikkel tudsz bulizni, esetleg nyaralás keretében is, de attól még a szüleiddel is nyugodtan lóghatsz.
Addig logj a szuleiddel,amig meg elnek.
Szoval nem gaz!!!
Nincs ezzel semmi baj,inkább élved a nyaralást és tölts velük is időt,szerezz élményeket mert az élet nem tart örökké.
Jó pihit kívánok. 🙂
Miért lenne gáz?
Mindenki eljár a szüleivel, az is akinek amúgy párja, barátai vannak.
"Mindenki eljár a szüleivel, az is akinek amúgy párja, barátai vannak."
IGEN???? 17 évesen nyaraltam utoljára a szülőkkel. AZóta 1 napot se, lett haveri társaság, majd lett csaj, majd lett feleség.
most vagyok épp 30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!