Egyetértesz vele?
Figyelt kérdés
Még nem olyan régen mondta nekem valaki, hogy a nőkben sokkal több rosszindulat van mint a pasikban, de akkor még nem nagyon hittem igaznak ezt, gondoltam csak kollektíven utálja a nőket valamilyen személyes sérelem miatt... Viszont azóta gondolkoztam és rájöttem, hogy lehet benne valami, mert velem és a körülöttem élő emberekkel is nagyrészt nők bunkóztak eddig, férfiak csak elvétve. Persze lehet, hogy pont nőket fogtam ki én és a környezetem is, de ennek ellenére látok benne valóságot. Ti mit gondoltok?2021. júl. 23. 03:59
11/12 anonim válasza:
Ugyanolyan a két nem, csak sajátosan manifesztálódik ugyanaz a dolog, ezért látszódnak különbségek, de belül ugyanaz van.
12/12 anonim válasza:
Nő vagyok.
Szerintem több a rosszindulatú nő, mint a rosszindulatú férfi.
De nem NAGYOBB a nő rosszindulata, hanem több nő rosszindilatúskodik.
Amikor egy férfi rosszindulatú, akkor sokkal genyább, mint egy rosszindulatú nő.
Tényleg úgy vettem eszre hogy több a rosszalkodó nő. Utálatosnak tartom a pletykát, kibeszélést, és főleg a hobbiból szemétkedést, és utóbbit ritkán látok férfinál, hogy ezzel szórakoztatná magát. De akad ilyen is.
Mindenesetre jobbak kedvesebbek a férfiak egymassal mint a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!