A nők jobbnak tartanának az iszlám világszintű terjeszkedésétől, mint a férfiak?
Abból, hogy úgy tűnik, az iszlámban a nők el Vannak nyomva. Legalábbis, én így gondolom.
A pasiknak meg több feleségük is lehet... Mondjuk alapvetően az összes ábrahámita vallások hímsoviniszta, de az iszlám különösen annak tűnik.
#4 huh ehhez a hozzászóláshoz mindhárom agysejtedet egymásra kellett állítanod :D Fuss neki mégegyszer szerintem...
Nem kell az iszlám hit szerint élnünk ahhoz, hogy féljünk az iszlámtól.
6, Juj, de beszóltál. :D Várj, mindjárt magamra veszem, csak egy pillanat.
Én nem látom, hogy félnének a nők ettől. Azt látom, hogy attól félnek, hogy nem marad kozmetikusra a hó végén, hogy nem fognak tetszeni x-y jó csávónak, hogy nem fogják elvenni őket, stb. Soha egyetlen nőt sem hallottam arról beszélni, hogy ő fél a radikális iszlámtól. :D
Miért?
Mert nem ez a realitás számukra. Az iszlám nekik/nektek valami egzotikus távoli kultúra. Érdekességnek megemlíteni jó, különben érdektelen.
A nőkben több empátia van mások felé; nagyobb gyakorisággal szavaznak baloldali értékekre, mint a férfiak, így nem.
Pedig nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!