Mi lehet az oka, hogy az ilyesmi képek tetszenek?
Adottak pl. ezek a képek, és nem arányosan (tehát pl. a golyó akkora mint én vagy nagyobb, a sakktábla kocka kb. 5-6 m2-nek megfelelő, ilyesmi), de odaképzelem magam ezekre a "helyszínekre", hogy ott sétálok, vagy része vagyok ezen nem evilági hatású "tájaknak", ahol teljes csend (mind hangbeli, mind elmebeli) honol.
Kérlek titeket, csak komoly, releváns válaszokat írjatok...
Pl. hogy jól néznek ki?
Bocsánat, nem akarom elbagatellizálni a kérdésedet, de ezek tényleg jók. Az első egyébként tök jókat írt.
#1 Akkor ha ez lelkivilág tükröző, akkor ugyanezek a kulcsszavak megfelelőek lehetnek?
De nem is azon van a hangsúly hogy most azért tetszik mert csak úgy, jól néznek ki, valami mögöttes van, amiért - amit kedves #1 is megfogalmazott - valamiért vonzóak.
Én ezt nem tartom élvezetesnek. Persze lehet, hogy valakinek az, nyilván annak más az ízlése :)
Nekem pl. a Las Vegas-i hangulat jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!