Mi a véleményetek a Bianka névről? Ismertek Biankákat?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 08:08
1/21 anonim válasza:
Szerintem szép név. Két Biankát ismertem eddig, mindkettő szép lány volt és aranyos, úgyhogy ezek alapján pozitív gondolatok jutnak eszembe a Bianka névről.
3/21 A kérdező kommentje:
Miért negatív?
2021. júl. 19. 08:23
4/21 anonim válasza:
Ismerősök miatt, a névvel önmagában semmi bajom csak ellenszenves emberek jutnak róla eszembe
5/21 anonim válasza:
-ka, -ke végzõdésū nevek nem tetszenek, mert úgy hangzik mintha eleve becenevek lennének.
6/21 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok ,hogy olyan mint ha becézés lenne. Ezen gondolkoztam pont hogy én is a legtöbb névhez amiket ismerek tudok jó példat éa rosszat is párósítani. De Biankát nem ismerek csak ezt a nevet akarom a kislányomnak adni és állítólag a név is ad egy személyiséget a gyereknek. Ezért vagyok kíváncsi kinek milyen tapasztalata van a Biankákal.
2021. júl. 19. 08:29
7/21 anonim válasza:
4. adom!
Én 3 Biankát ismerek, egyik egészen rendes, de a másik kettő arrogáns.
8/21 anonim válasza:
Nekem is negatív, kis lotyó volt.
Alapból meg semleges név ha nem gondolom tovább.
9/21 anonim válasza:
A név alapvetően nem csúnya, de nekem is negatív gondolatok jutnak az eszembe róla.
Két Biankát ismerek, mindkettő beképzelt és rosszindulatú.
10/21 anonim válasza:
A név nem ad személyiséget, mert akkor minden azonos nevű ember ugyanolyan személyiségű lenne. Semmi köze hozzá. Van, aki utálja a nevét és másképp kell szólítani, illetve a becézés lehet teljesen más hangulatú, mint maga a név, pl Judit-Jutka, Júlia-Juci, Erzsébet-Böske, Mária-Marcsi. Minden névvel lesznek jó és rossz asszociációk, ne a máséi alapján dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!