Emlékeztek az ask.fm-es Rácz családra?
Figyelt kérdés
Azt hiszem Reninek hívták a lányt, és fiatalon szült, 15 évesen talán. A kislányát Biankának hívták. Tök szép csajszi volt, meg elég sokan követték ask.fm-en, meg facen is, meg az egész családját. Aztán valahogy eltűntek. Egy húga volt meg egy öccse, ha jól emlékszem. Úgy rémlik, mintha lett volna egy új párja és talán bécsbe költöztek ki.
Emlékszik rájuk valaki? Lehet tudni róluk valamit? Vagy csak kitaláció volt az egész? Már ez is megfordult a fejemben.
2021. márc. 10. 20:54
1/6 anonim válasza:
Én emlékszem rájuk, de végül kiderült, hogy kamu az egész, valamilyen fiatal csaj állt az egész mögött, szóval semmi nincs velük, mert soha nem is létezett ez a Rácz család.
2/6 A kérdező kommentje:
Ohh, sejtettem.. elég jól előadta ezt az egészet akkor.
Most már csak az érdekelne, hogy akkor kinek a képeit használta fel? :O az nem derült ki?
2021. márc. 10. 21:00
3/6 anonim válasza:
Valamilyen külföldi család képeit használta fel. Le is írta egyszer a nevüket, mikor mindent bevallott, de arra már nem emlékszem sajnos.
4/6 A kérdező kommentje:
jézusom, ez nagyon beteg... köszi a válaszokat!
2021. márc. 10. 21:04
6/6 anonim válasza:
Román lányok képeit használta fel:D
Ha írsz privátban, el tudom küldeni annak a lánynak a profilját, aki "Reni" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!