Van szülői szemmel bármi kiakasztó abban, ha a barátnőmmel elmentem a balatonberényi nudi strandra?
Anyám kiakadt hogy "ilyen" helyre mentem.
Nem tudom mit ért "ilyen" hely alatt, ő még sose volt nudi strandon. Én már ha többször nem is de egyszer voltam a barátnőmmel.
Mielőtt valaki rákérdezne hogy voltunk öltözve: úgy ahogy egy nudi strandon öltözni kell.
Miért kell ezen kiakadni?
"Normális ember kiakad ezen"
Remélem, én sose leszek akkor "normális" ember. ez nem normálisság hanem gyöpös merev prosztó proliság semmi több.
főleg úgy hogy valaki még sose volt ilyen helyen. mert ha valaki 100x volt már és úgy mond véleményt még akár meg is hallgatom. de aki 1x se az hallgasson , mert azt se tudka miről ugat.
"mert neki eszébe sem jut "
neki nem, nekem igen. lehet lapozni?
Ha kiskorúról és lányról van szó, akkor nyilván félteném egy ilyen helyen.
Felnőttként azt csinál amit akar, de tiniként a nyilvános meztelenkedés még más - igen, még akkor is, ha a nudista közösség nem a szexről szól.
Nem az lenne a baj, hogy a gyerekemben nem bízom, hanem az, hogy a világ összes többi emberében nem.
Amúgy persze, hogy van rosszabb szülői szemmel. Ha a gyerekemnek lenne valami komoly függősége (drog/alkohol), vagy másoknak ártana, az ezerszer rosszabb lenne, mint egy nudista strand.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!