Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinálnátok a kiégéssel?

Mit csinálnátok a kiégéssel?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy semmi nem hoz lázba, nem érdekel kvázi semmi. A legtöbb dolog csak szarkazmust tud kiváltani belőlem. Úgy érzem nem értem el sokat az életben és úgy érzem, hogy nyom az egész élet.

Legszívesebben bepakolnék egy hátizsákba 4 liter Jóbarátot, és nekivágnék gyalog az országnak. Levetkőzve az összes eddigi szerepet. Vasútállomásokon aludnék boldog tudatlanságban, amíg egy szép téli napon halálra nem fagyok.

Vagy valami ilyesmi.

Nem tudom, lehet kiégtem egy kicsit, cagy fene tudja, de biztosan ti is voltatok ilyen helyzetben. Hogyan oldottátok meg, hogy an oldottátok fel magatokban? Merügye nyilván nem hagytatok ott csapot s papot, hanem ment tovább a feladat.

Köszcsike

2021. júl. 18. 17:23
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Szeretném tájékoztatni a tisztelt utazóközönséget, hogy heteroszexuális férfi vagyok. Nem kérek dickpicet, álságos vigasztalást... Sőt, ne írjon rám senki, ha egy mód van rá. Ide jöhetnek névtelenül a sztorik, vagy ha nem, akkor nem.
2021. júl. 18. 17:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

kicsit hasonló szituban vagyok.

elmúltam 40, van egy szép házam, vállalkozásom, szép háziállataim.

teljesen jól elvoltam így a családommal és a kislányommal.

úgy éreztem van igazi boldogság.

viszont a feleségemnek ez a fene nagy béke és harmónia nem tetszett és lelépett a gyerekemmel...

úgyhogy dolgozom, eljárok edzeni, 20on éves csajokkal randizok, meg hétvégén bebaszok.

2021. júl. 18. 17:32
 3/16 A kérdező kommentje:
Hát ez tök jó amúgy. Mármint tényleg. Csak ettől nem lesz tartalma az életnek. :/
2021. júl. 18. 17:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

én úgy érzem hogy van értelme ennek a tragédiának az ellenére.

mert régen az volt a célom, hogy megnyerjek egy boxmeccset, vagy indultam testépítő versenyeken is és az volt a cél, hogy arra felkészüljek.

aztán, hogy a cégemet sikerre vigyem és lekörözzem az előző évem bevételben stb fa szságok.

most a célom, hogy megnyerjem a gyermek elhelyezési pert és újra napi szinten lehessek együtt a gyerekemmel.

szóval mindig van vmi cél, csak észre kell venni...

2021. júl. 18. 17:44
 5/16 A kérdező kommentje:

ez így van, meg van öröm is, boldogság is.

Én csak azt kérdőjelezném meg bizonyos mértékig, hogy ezeknek van-e értelme. Vagy csak csináljuk, mert "kell".

2021. júl. 18. 17:47
 6/16 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem kiégés, de ha idáig jutnék, akkor valószínűleg keresnék végre egy szakembert. Nem érzem túl távolinak, szóval rá kellene szánnom magam lassan
2021. júl. 18. 17:59
 7/16 A kérdező kommentje:

Lehet nem hülyeség....

Mindenesetre sok sikert kívánok a perhez és az eredményes, szeretetteljes gyerekneveléshez! :)

2021. júl. 18. 18:05
 8/16 anonim ***** válasza:
67%
Mentálisan: Nem ellenkeznék vele. Nem akarnék nem kiégve lenni. Átélném, hogy nincs értelme semminek, hogy nem jó semmi, hagynám hogy így éljek egy ideig. A lényeg hogy a rossz érzés ami belémhasít, az ellen nem ellenkezek. Mert amikor ellenkezek, erőt adok neki, hatalmat. Ezért megmarad. Nem tartom rossznak, nem ítélem el azt ami fáj és nehéz. Hagyom hogy létezzen az életemben, és idővel kihal mindig.
2021. júl. 18. 18:12
 9/16 anonim ***** válasza:
#2 Jól teszed, a kérdezőnek is ezt kéne csinálnia.
2021. júl. 18. 19:12
 10/16 A kérdező kommentje:
Jó gondolat, nyolcas :)
2021. júl. 19. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!