Mit csinálnátok a kiégéssel?
Úgy érzem, hogy semmi nem hoz lázba, nem érdekel kvázi semmi. A legtöbb dolog csak szarkazmust tud kiváltani belőlem. Úgy érzem nem értem el sokat az életben és úgy érzem, hogy nyom az egész élet.
Legszívesebben bepakolnék egy hátizsákba 4 liter Jóbarátot, és nekivágnék gyalog az országnak. Levetkőzve az összes eddigi szerepet. Vasútállomásokon aludnék boldog tudatlanságban, amíg egy szép téli napon halálra nem fagyok.
Vagy valami ilyesmi.
Nem tudom, lehet kiégtem egy kicsit, cagy fene tudja, de biztosan ti is voltatok ilyen helyzetben. Hogyan oldottátok meg, hogy an oldottátok fel magatokban? Merügye nyilván nem hagytatok ott csapot s papot, hanem ment tovább a feladat.
Köszcsike
kicsit hasonló szituban vagyok.
elmúltam 40, van egy szép házam, vállalkozásom, szép háziállataim.
teljesen jól elvoltam így a családommal és a kislányommal.
úgy éreztem van igazi boldogság.
viszont a feleségemnek ez a fene nagy béke és harmónia nem tetszett és lelépett a gyerekemmel...
úgyhogy dolgozom, eljárok edzeni, 20on éves csajokkal randizok, meg hétvégén bebaszok.
én úgy érzem hogy van értelme ennek a tragédiának az ellenére.
mert régen az volt a célom, hogy megnyerjek egy boxmeccset, vagy indultam testépítő versenyeken is és az volt a cél, hogy arra felkészüljek.
aztán, hogy a cégemet sikerre vigyem és lekörözzem az előző évem bevételben stb fa szságok.
most a célom, hogy megnyerjem a gyermek elhelyezési pert és újra napi szinten lehessek együtt a gyerekemmel.
szóval mindig van vmi cél, csak észre kell venni...
ez így van, meg van öröm is, boldogság is.
Én csak azt kérdőjelezném meg bizonyos mértékig, hogy ezeknek van-e értelme. Vagy csak csináljuk, mert "kell".
Lehet nem hülyeség....
Mindenesetre sok sikert kívánok a perhez és az eredményes, szeretetteljes gyerekneveléshez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!