Ez miért lehet? Fóbia lenne?
Figyelt kérdés
Összefoglalom tömören: utálom az emósokat vagy a gothokat. Az a legrosszabb az egészben hogy nem tudom az okát. Egyszerűen ha meglátok egy olyan embert akinek fekete rúzsa,sminke van és tipikus fekete ruhában van elönt egy ilyen szorongás szerű érzés. Úgy érzem menekülnöm kell.
Lehet furcsán hangzik de ez van.
Én nem szeretném ezt érezni mert a legjobb barátnőm is átváltott erre a stílusra és emiatt tőle is úgymond szorongok illetve tartózkodom.
Hogyan változtassak ezen?
Hozzáteszem hogy sohasem bántott vagy fenyegetett ilyen személy szóval nem tudom mi váltja ki ezt az érzést belőlem.
Valaki tud segíteni?
2021. júl. 18. 13:02
11/12 anonim válasza:
:(((( pedig nem harapunk.
én még sütikét is sütök neked, meg megsimogathatod a nyuszimat :333
12/12 anonim válasza:
lehet, hogy valamire emlékeztetnek, ami nyomaszt. Pl. világvége, depresszió, vagy csak valami régi rossz esemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!