Ha egy srác és egy lány, nem köszönnek egymásnak de mindketten lehajtják a fejüket, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Csak megfigyeltem. Van egy barátom, akik egy csajjal tök jóba voltak, de már nem beszélnek, pedig sokat lógtak együtt. De ha szembejönnek egymással mindketten fejet hajtanak és továbbmennek. Érdekes nem?2021. júl. 18. 02:38
2/9 anonim válasza:
Szégyellik magukat mert olyan kis hópihék h elolvadnának ha mernének lépni egy őszintét.
3/9 anonim válasza:
Lehet, összevesztek, és már látni sem akarják egymást.
4/9 anonim válasza:
Japánok és meghajolnak egymásnak, mert így köszönnek.
5/9 anonim válasza:
A lógáson kívül hasonló szituban voltam sokáig én is.
Valamelyik fél a másiknak bejön.
7/9 A kérdező kommentje:
5ös, és az lehet, hogy mind a kettő. Furán viselkedtek mind a ketten. Haverjaim, de belső körbe nem vagyok benne 😀 De nem vagyok vak.
2021. júl. 19. 19:49
8/9 anonim válasza:
Talán csak biccentve köszönnek? Vagy nem olyan?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem köszönnek. Régen meg legjobb haverok voltak.
2021. júl. 20. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!