Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem lettem normális ember?

Miért nem lettem normális ember?

Figyelt kérdés

20 évesen itt vagyok teljesen megkeseredve, legszívesebben öngyilkos lennék, csak ahhoz is gyáva vagyok.

Se barátaim, se élményeim, se hobbim, se önbizalmam se semmim. Egy nagy nulla vagyok...

Nem merek kiállni magamért, egész kiskoromtól kezdve, félek minden idegentől, pedig én csak olyan szerettem volna lenni, mint a többi ember, osztálytársam/szaktársam

2021. júl. 18. 01:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Hogyan próbáltad a félelmeid legyőzni? Mit olvastál és honnan tanultál ahhoz, hogy megismerd a félelmeid és kezeld őket?

Na, tudjuk a válaszod erre mindketten. Azért mert nem tettél semmit. Szerintem aki olyan helyen van mint te, az ezt AKARJA, ezt választja, mert mindig lehetne a lehetősége fejlődni és változni. De te akarsz elvileg, csak nem megy, nem olyan ez, te áldozat vagy, stb.

2021. júl. 18. 01:42
 2/13 anonim válasza:
30%
Ne érdekeljen hogy kit mit gondol Rólad. Meg fogod találni a saját utad, ha a szívedre és a lelkedre hallgatsz. Tedd azt, ami jólesik és ne érdekeljen más véleménye. Ne akarj olyan lenni, mint a többi ember, nem feltétlen az a helyes út. Légy önmagad és vállald fel önmagad. Aki szeret, így is szeretni fog. Aki pedig nem, az nem is fontos.
2021. júl. 18. 01:53
 3/13 anonim válasza:
80%

Szerezz barátokat, élményeket, hobbit és önbizalmat...

Elvileg akkor már normális ember leszel.

2021. júl. 18. 01:59
 4/13 anonim válasza:
Ja, és teljesen normális ember vagy, attól független, mert ilyen dolgok foglalkoztatnak. De ne feszülj bele, hogy mindenkinek megfelelj, mert olyan nincs.
2021. júl. 18. 02:01
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Lol
2021. júl. 18. 03:02
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Először is békülj ki önmagaddal, fogadd el magad, te olyan vagy amilyen, aki szeret az ügy szeressen de mindenkinek ne akarj megfelelni mert úgysem tudsz. Aztán legyen egy cél a szemed előtt, az meg hozzá az élni akarásod és torekedj rá hogy élére, először kisebb célokkal kezdj utána jöhetnek a nehezebbek
2021. júl. 18. 03:16
 7/13 anonim ***** válasza:
37%

Ezzel ugyanígy vagyok. Öngyilkosság terén kicsit merészebb voltam, de az is kár volt... Nem értem, mire vagyunk jók. Az ilyen embereket már születésükkor / fiatal korukban le kellett volna vetni a taigetoszról.

Itt az eredménye a nagy kíméletességnek....

2021. júl. 18. 03:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Dettó ilyen vagyok...csak én mar 35 éve húzom az igát ebben...
2021. júl. 18. 05:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kaptad meg a szüleidtől a segítségeket, biztatásokat, odafigyelést, nevelést, visszajelzéseket stb, amire korábban szükséged lett volna, Kérdező. Ha ez mind kimaradt, akkor nem várhatod el magadtól 20 éves korodra, hogy "normális" légy.

De nincs semmi se veszve, nyugi! Létezik ám önnevelés is, személyiségfejlesztésnek hívják. Ha időt és energiát fektetsz magadba, meglesz az eredménye. Sok sikert.

2021. júl. 18. 06:21
 10/13 anonim ***** válasza:
11%
Szerezz egy csajt, örülj hogy nem vagy meleg
2021. júl. 18. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!