Munkahelyen inkább köszöntök, csak hogy ne kelljen ezt elviselni?
Egészségügyi intézményben dolgozom, de nem egészégügyi dolgozóként, hanem más feladatkörben.
Reggelente (néha napközben is) jobban szeretem a csendet, mint az ott dolgozókkal beszélgetni vagy akár köszönni is nekik.
Nem tiszteletlenségből, hanem egyszerűen nem vagyok kíváncsi rájuk személyesen, a feladatkörömön kívül, ami jó esetben nélkülük történik, rossz esetben is maximum fél vagy egy órát kell töltenem az irodáikban
Feltűnt, hogy sokan ezt nem tudják hova tenni, hogy valaki nem repes a boldogságtól úgy mint ők, és egyik-másik még direkt leáll és bámul hogy "ennek meg mi baja?"
Hogyan lehet a lehető legkevesebb interakcióval megúszni az ilyet?
Nem bírnám még annyira se megjátszani magam, hogy köszönjek nekik: ha köszönök, akkor meg érzik a hangomon hogy egy ízem nem kívánja látni őket
Ha belépsz a boltba/bankba/okmányirodába szoktál köszönni, vagy úgy odamész, hogy ez és ez kell?
Ugye érzed, hogy ez mennyire prosztó?
Bele ne halj egy "sziasztok"-ba.
Gondolom azt zokon veszed, ha flegma paraszt veled egy eladó vagy ügyintéző. Pedig lehet, hogy csak "nem repes úgy a boldogságtól" mint te, és nincs nagy kedve hozzád.
Persze, hogy azt nézik, mi bajod van, mikor úgy viselkedsz, mint akinek óriási baja van velük.
Hátha ennyire nehezen viseled az embereket, akkor kénytelen leszel olyan munkát keresni, ahol joval kevesebb emberrel futhatsz össze.
Nekem is volt olyan hogy kitalálták, hogy néha segítsek be pár orát az ügyfélszolgálaton, pedig alapból semmi dolgom nem lett volna közvetlenül az ügyfelekkel. Inkább kerestem másik helyet, mert arra azért nem voltam hajlando, mindenféle idegen hulyével beszélgesek.
Kizárolag úgy vállaltam volna, ha hozzám csak a dögös, nőket iranyítjak, de erre nem volt lehetőség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!