6-osnak, 10-es vagyok:
Macsós az jó , vagy rossz ?
10-es , 12-es vagyok megint
Oké, azt értem, de tehát nekem a macsó az már pl sok,tehát nekem ez a jelző inkább negatív lenne kicsit; aki mindenkit meghódít, aki mindenkit felszed, aki talán kicsit komolytalan, fűnek-fának, mindenkinek udvarol, nem cuki a tekintete, hanem az árad belőle, hogy ő tudja magáról, hogy szexi, és bárkit megkaphat. Szóval nekem ez lehet semleges jelző is, vagy ha már mindenképp kell választani, akkor inkább negatív. Meg pl ,hogy kicsit sunyiság is áradhat a tekintetéből, meg hogy nem a legérzelmesebb illető, és nekem az pl a vonzóbb, hogyha valakinek érzelmek áradnak a tekintetéből, sok érzelem, nem pedig ez, hogy: "Magabiztosan mindenkit fölszedek." Tehát pl lehet, hogy egy ilyen "macsós" ember még pl el is van szállva magától valamennyire; és mindenkit elvisz egy körre, aztán már megy is a következő után, dobja is; merthogy nincsenek komoly szándékai. Mármint a macsós csávónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!