Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik beadattak 2 oltást,...

Akik beadattak 2 oltást, miért háborognak a harmadik miatt?

Figyelt kérdés

Facebookon olvasom az olyan kommenteket, hogy nem fogják kérni a harmadikat, mert semmi értelme. Nem fogják ezzel mérgezni magukat stb. Akkor az első kettőt minek kérték?

A harmadik sem lesz rosszabb gondolom.

Mondjuk az oltás kezdetén is rengetegen tiltakoztak ellene, aztán mégis futottak a vakcináért. Most is biztos ez lesz.

2021. júl. 16. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt azért, mert változott a szakértők álláspontja, hiszen nagyon sokáig szó sem volt harmadik oltásról, és ezt nem mindenki tudja megemészteni. A tömeg szereti azt hinni hogy márpedig mindenhez is ért.

Illetve nyilván vannak az általad is említettek, akik szkeptikusak vagy legalábbis semlegesek az oltással kapcsolatban, és inkább azért mentek el oltatni, hogy túllegyenek rajta, ne érintsék őket a korlátozások stb.

Az embereknek már összességében kezd elegük lenni abból hogy minden a vírus körül forog. Már kb. senki nem akar korlátozásokat. Amúgy én sem, én is már azt preferálnám ha menne az élet a normál kerékvágásban, de ha ehhez be kell adatnom egy harmadik oltást, akkor legyen. Nem nagy cucc.

2021. júl. 16. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert a többség csak azért oltatta be magát, hogy megkapja a védettségi igazolványt, amivel már mehet nyaralni és fesztiválozni.

Utazáshoz kártya már nem kell, akkor minek is oltassa be magát 3x-ra is?

2021. júl. 16. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hülyeség amit csináltam, de én csak az EB meccsek miatt oltattam be magam. Harmadik oltás nem kell nekem.
2021. júl. 16. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Annak kell harmadik oltás, akinél nem hat a kínai.

Persze, idővel jönnek majd mindenféle mutálódott és új vírusok, nem dől össze a világ, ha az ember beadat kétévente egy védőoltást... De azt kikérném magamnak, hogy megint menjek ugyanerre, ebből már töke tele mindenkinek.

2021. júl. 17. 03:41
 5/5 anonim válasza:
#3 ismerek olyat, aki ugyanezt tette, szerintem nem akkora gáz ez, mindegy miért, de oltva vagy. Én Pfizert kaptam, a 3. oltásnál viszont már eltérő vakcinát javasol a vén sarlatán, a Sinopharmot, azt meg köszi, de tuti, hogy nem bökik belém.
2021. júl. 18. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!