Hány naponta borotválkoztok?
Figyelt kérdés
Arc, hónalj, intim?
Milyen gyakran? Kort és nemet is írjatok ha lehetséges.
2021. júl. 14. 23:14
13/15 anonim válasza:
Soha nem borotválkozok sehol.
17/L
14/15 anonim válasza:
Csak az arcomat, mert ott zavar ha szőrös. Amikor már zavar. Pár hetente.
15/15 anonim válasza:
Én nem szoktam napokhoz kötni, hány naponta. Épp akkor amikor vn rá időm, vagy már zavar a szőr. Szerencsére elég ritka, és szőkés is, szóval nincs nagy gond vele. Láb(combom nem szoktam mert tejfölszőke ott és csak akkor latszik ha valaki keresi is a szőrt)-honalj-bikini vonal => kb 1-2 hetente, de megesik, ha olyan helyen vagyok pl. nyáron ahol azért megszolják a dolgokat akkor sűrűbben. Intim reszek 1-2 hónap is lehet, ez tényleg úgy megy ha már zavaró akkor mennie kell, nem minden évszakban nő egyforma gyorsasággal.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!