Lefeküdnétek párszor egy idősebb ( 50-60 körüli) főnökkel ha a havi fizetésed mondjuk egy millió és van adósságod és közel vagy, hogy pl. felmondják a házhiteled amit viszont ebből kitudod fizetni?
A kérdés nem komoly.
Csak beszélgettünk a barátnőkkel erről.
Én azt mondtam, hogy igen ha kihúz a bajból és utána le is lépek.
Tudom ez kimeríti azt a bizonyos fogalmat,de ha ilyen szar helyzetben lennék és nem tudom másodállással megoldani stb akkor én ezt választanám.
Persze voltak szidások, volt aki mellettem szólt.
Ti mit tennétek ha egy pl. csak egy ilyen helyzet mentene meg?
De ha kiderül, mia bizonyíték?
Simán azt mondom, hogy unatkozott valaki és elterjesztett rólam egy hazugságot.
Hacsak nincs képe, amit a hálószoba ablakon át csinált.
Az, hogy a főnökkel sokat láttak beszélgetni, ebédelni meg nem bizonyíték, mert ennyi erővel akkor a mi főnink mindenevő és az iroda fele megvolt neki :D
Én pl. azért is mondtam, hogy megtenném ha a megélhetésem múlna ezen, vagy munkanélküli lennék és kapnék egy ilyen ajánlatot, mert az rendezné az életem. Semmivel nem másabb, mintha erotikus masszázst csinálnék egy idősebb úrnak. Igaz ott nincs aktus.
De ha már a főnöknek bejövök és velem szeretné ezt az már úgymond fix.
Masszázsnál meg várhatnék h na vajon ki akarna egy masszázst egy csúnya lánytól.
Azt azért megsúgom, hogy ahol ezzel foglalkoznak, hogy ki kivel kavar, az egy nagyon laza munkahely.
Nekünk pl egyik főnök se tenne ilyet, de tegyük fel, ha mégis kavarna valakivel bent, nem törődnénk vele, mert sok a munka.
Sőt, az előző helyemen voltak, akiket nem is ismertünk, annyira nem volt időnk haverkodni.
Azért szerintem nem minden nő.
A válaszod ebben a formában nem értem.
A kérdés arra vonatkozik ha pl. jelen esetben munkanélküli vagy már x hónapja és felkeresnek egy ilyen ajánlattal elfogadod-e? Mert hónapok óta nem tudod fizetni a hiteled, a számlákat, naponta telefonálgat a bank h fizessél vagy felmondják. Ebben az esetben vállalod-e?
Vagy ha van is munkád,de lett egy hirtelen kiadásod ami miatt megvagy szorulva, tartozásod van vállalnád-e.
Igen lehet rá mondani, hogy egy krva egy ilyen nő.
De a miskolni türelmi zónás negyedet hozom fel... Nekik külön zóna lett kialakítva, mert rendes munkát nem is akar végezni. De ha én bajban vagyok és elfogadok egy ilyen ajánlatot akkor én miért vagyok az? Ők napi szinten ebből élnek,napi kitudja hány pasival én meg lényegében csak egyel.
A beszélgetésünk ebből a miskolci dologból indult, nekik mindent szabad. De ha pl. engem ott hagyna a párom egy gyerekkel és ez lenne a megoldás az anyagi gondjaimra akkor igen belemegyek, a gyerek miatt hogy tudjak neki enni adni, tető legyen a feje felett stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!