A futárok mièrt flegmáznak ha nem kapnak borravalót?
Mert pl bunkók, de amúgy már van elég pontos nyomon követés a neten, szóval felesleges kérdezgetni hogy mikor fog jönni.
Sokkal többet ér ha pl utánvételnél nem nagy címleteket adsz, hanem pontosan próbálsz fizetni, legalább is nekem.
3-as válaszát teljes mértékben osztom, annyi hogy én szinte mindig kpvel fizetek, de rendesen kiszámolt összeget, nem váltatom fel a 20ezrest!
Az ételfutároknak viszont szoktam némi jattot adni, hogy ne kelljen 100-200 forintokat visszaadni.
Soha nem adok, soha nem bunkóztak.
(vagyis de, 1x, de nem a borravaló miatt, hanem mert más értékes csomagját kellett átvennem és a lelkemre kötötte, hogy nyissuk ki amíg itt vannak, hogy nem sérült-e - na akkor bunkó volt a csávó, flegmázott nekem, mellékesen mikor késóbb teljesen ki lett bontva akkor derült ki, hogy még összeszereléskor szétrepesztették egy helyen, csak ez nem látszott amikor úgyahogy szétszedte a futár)
Soha nem adok, időnként bunkóznak, flegmáznak.
Én arra tippelek, hogy vannak meló helyek ahol beetetik őket azzal, hogy alacsony alapbért kapnak + “majd magas borravalókat.”
Főleg az étel kihordóknál tudom ezt elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!