Megváltozhat valaki ennyire?
A legjobban talán ebbe a kategóriába tudnám tenni a kérdésem.
Adott egy most 23 éves fiú és egy lány. A lány az egyik barátnőm, a fiút pedig ismerem régről. A fiú nagyon hajt a barátnőmre. Viszont én csak régről ismerem, de régebben erőszakos volt. Szerintetek van rá esély, hogy megváltozott volna, vagy csak egyszeri alkalom volt. 14 vagy 15 éves volt, amikor megvert egy lányt. De nagyon durván. És 100% hogy ő volt. Azóta én nem találkoztam vele, csak most. Szerintetek megváltozhat valaki, ha akkor ilyen volt? Barátnőm hajthatatlan, hogy nem erőszakos és nagyon rendes. Én nem tudom el hinni. Ha egyszer valaki ilyet tesz, szerintem képtelen megváltozni. Szerintetek?
Azért 14-15 évesen már nem volt kisgyerek, tehát, ha minden jól ment akkor nem egy 5 éves agyi szintjén volt. Aki pedig, bármennyi éves is legyen, ép ésszel megver egy lányt/nőt az egy erőszakos állat.
Én is félteném tőle a barátnőmet, de hát ha össze akar vele jönni abban nem akadályozhatod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!