Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megváltozhat valaki ennyire?

Megváltozhat valaki ennyire?

Figyelt kérdés

A legjobban talán ebbe a kategóriába tudnám tenni a kérdésem.

Adott egy most 23 éves fiú és egy lány. A lány az egyik barátnőm, a fiút pedig ismerem régről. A fiú nagyon hajt a barátnőmre. Viszont én csak régről ismerem, de régebben erőszakos volt. Szerintetek van rá esély, hogy megváltozott volna, vagy csak egyszeri alkalom volt. 14 vagy 15 éves volt, amikor megvert egy lányt. De nagyon durván. És 100% hogy ő volt. Azóta én nem találkoztam vele, csak most. Szerintetek megváltozhat valaki, ha akkor ilyen volt? Barátnőm hajthatatlan, hogy nem erőszakos és nagyon rendes. Én nem tudom el hinni. Ha egyszer valaki ilyet tesz, szerintem képtelen megváltozni. Szerintetek?

2021. júl. 12. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is változtam 15-16 éves korom óta. Rájöttem, hogy az erőszakkal csak magam keverem bajba és megbántani se akarok mást. Helyette asszertívabb módzsereket szoktam alkalmazni. Meg lehet változni gyökeresen, ha az ember belülről érdekelt benne. De 14-5 évesen még gyerek volt, sok mindenkinek benő a feje lágya felnőtt korára. Ámbár reméljük nem ő a kivétel.
2021. júl. 12. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor te aztán jó előítéletes vagy, ponthogy ebben a korban változhat a legtöbbet. Persze lehet csak eljátsza a kedveset és aztán megver mindkettőtöket, de ez 50-50, nem tudhatod.
2021. júl. 12. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért 14-15 évesen már nem volt kisgyerek, tehát, ha minden jól ment akkor nem egy 5 éves agyi szintjén volt. Aki pedig, bármennyi éves is legyen, ép ésszel megver egy lányt/nőt az egy erőszakos állat.

Én is félteném tőle a barátnőmet, de hát ha össze akar vele jönni abban nem akadályozhatod meg.

2021. júl. 12. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!