Igaz hogy az introvertáltak nem mernek szólni étteremben hogyha elrontották a rendelésüket?
Én sem értem az összefüggést.
Ha valaki nehezen barátkozó, befelé forduló típusú, külső világtól elforduló az nem szinonímiája annak, hogy egy ügyefogyott Nyúl Béla és minden szart le lehet nyomni a torkán.
Nálam introvertáltabb ember nem létezhet - ezért nem járok étterembe sem - de ha ez valami csoda folytán előfordulna, akkor simán jelezném, mivel eléggé harcias típus vagyok.
Ne keverd az introvertáltat a gátlásos, önbizalomhiányos, mulya figurával!
Bár a gátlásos, önbizalomhiányos, mulya lehet visszavonul és a háttérben marad, de lehet introvertált valaki azért is, mert elege van az emberekből és a világból.
2-es vagyok.
Akkor nem tudom minek nevezhetnél!
3 éve nem mozdultam ki a lakásomból 2 esetet leszámítva, amikor az okmányirodára kellett mennem. Mindent online rendelek és intézek.
Minden barátomat, ismerősömet, rokonomat felszámoltam, a gyerekem és családja kivételével. Telefonra csak kivételes esetben reagálok, levelekre nem válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!