Extrovertáltak! Miért jó nektek az állandó konfliktuskeresés?
Figyelt kérdés
Boldoggá tesz, hogy mindenkibe beleköttök valamiért, akit megláttok?2021. jún. 29. 11:59
1/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tisztában vagy a fogalmakkal😅
2/19 A kérdező kommentje:
Nagyon is tisztában vagyok.
2021. jún. 29. 12:05
4/19 A kérdező kommentje:
De úgy tűnik.
2021. jún. 29. 12:06
6/19 anonim válasza:
Az extrovertáltság és bunkóság nem függ össze.
7/19 anonim válasza:
Engem sokan tartanak extrovertáltnak, hiszen ilyen társaság középpontja vagyok. Mégsem kötök bele soha senkibe. A házasságomban olyan szinten nem volt veszekedés, hogy a válásunk is csendben zajlott és barátok maradtunk.
9/19 anonim válasza:
Nem ezen múlik ám, hogy ki lesz kötekedős fajta. Ez a neveltetésen és a személyiségen múlik.
10/19 anonim válasza:
Nem a boldogság miatt, hanem az ingerek miatt van szükségük rá. Minél több inger éri őket, annál több lesz a dopamin, ami elsődlegesen az agy jutalmazási rendszerének a kiértékelőja, ami szerint az extrovertáltaknál nagyon sok kell belőle. Végtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!