Érezted már magad csúnyának, senkinek és pótolhatónak?
Figyelt kérdés
Én jelenleg is ebben a korszakban vagyok sajnos.2021. júl. 11. 00:04
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
47 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nem. Vagyis nem sokáig, mert rájöttem, hogy akik ezt elhitetik velem, azok a rossz emberek.
2/8 anonim válasza:
Csúnyának nem, de egy nyomorult senkinek igen.. pótolható volnék-e.. szerintem mindenki az valamilyen szinten.
3/8 anonim válasza:
Persze. Van valami haszna a többieknek belőlem ugyan, de hát bármikor lehetne pótolni. Nagy valaki se vagyok, csak egy átlagos ember, mondhatni senki. És modell szépségem sincs. De ez engem nem nyomaszt különösebbképpen.
4/8 anonim válasza:
hány éves vagy? fiú vagy vagy lány?
6/8 anonim válasza:
Csúnyának igen, folyamatosan. Pótolhatónak, senkinek is, de azt csak ritkábban, mert a munkámban viszonylag sikeres vagyok, van siker élményem.
7/8 anonim válasza:
Csúnyának igen, ez egyértelmű, mindig is így volt, valószínűleg így is lesz életem végéig.
Senkinek, persze, vagy 17-18 éve folyamatosan, valószínűleg ez sem fog változni
Pótolható? Milyen téren. Nyilván a szűk család számára pótolhatatlan mindenki. Merem azt gondolni, hogy a munkahelyemen, ahogy halad a karrierem egyre nehezebben lennék pótolható. Nyilván mindenki pótolható, csak az a kérdés milyen áron.
8/8 anonim válasza:
Igen. Mindig úgy érzem, hogy semmi értelme sincs az életemnek, nem vagyok jó semmire. Kár is volt ezért megszületnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!