Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érezted már magad csúnyának,...

Érezted már magad csúnyának, senkinek és pótolhatónak?

Figyelt kérdés
Én jelenleg is ebben a korszakban vagyok sajnos.

2021. júl. 11. 00:04
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
47 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Vagyis nem sokáig, mert rájöttem, hogy akik ezt elhitetik velem, azok a rossz emberek.
2021. júl. 11. 00:09
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Csúnyának nem, de egy nyomorult senkinek igen.. pótolható volnék-e.. szerintem mindenki az valamilyen szinten.
2021. júl. 11. 00:24
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Persze. Van valami haszna a többieknek belőlem ugyan, de hát bármikor lehetne pótolni. Nagy valaki se vagyok, csak egy átlagos ember, mondhatni senki. És modell szépségem sincs. De ez engem nem nyomaszt különösebbképpen.
2021. júl. 11. 01:08
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
hány éves vagy? fiú vagy vagy lány?
2021. júl. 11. 01:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de már kinőttem belőle.
2021. júl. 11. 06:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csúnyának igen, folyamatosan. Pótolhatónak, senkinek is, de azt csak ritkábban, mert a munkámban viszonylag sikeres vagyok, van siker élményem.
2021. júl. 11. 07:28
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Csúnyának igen, ez egyértelmű, mindig is így volt, valószínűleg így is lesz életem végéig.

Senkinek, persze, vagy 17-18 éve folyamatosan, valószínűleg ez sem fog változni

Pótolható? Milyen téren. Nyilván a szűk család számára pótolhatatlan mindenki. Merem azt gondolni, hogy a munkahelyemen, ahogy halad a karrierem egyre nehezebben lennék pótolható. Nyilván mindenki pótolható, csak az a kérdés milyen áron.

2021. júl. 11. 09:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mindig úgy érzem, hogy semmi értelme sincs az életemnek, nem vagyok jó semmire. Kár is volt ezért megszületnem.
2021. júl. 23. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!